Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки про Авіакомпанія Австрійські авіалінії (Austrian Airlines)

Шановні відвідувачі сайту AirticketUA.com!

На сторінках нашого сайту Ви можете залишити відгук про авіакомпанію Austrian Airlines , Поділитися враженнями про обслуговування на борту літака, наземному обслуговуванні, порівняти з іншими авіакомпаніями, написати побажання щодо поліпшення якості обслуговування, оцінити аеропорти вильоту та прильоту де базується авіакомпанія.

Від: NATALIIA

Рейтинг: 1

Несприятливий знайомство з авіакомпанією у мене склалося ще до перельоту. Плануючи переліт з сім'єю: я з немовлям, тато, син 2 роки і няня; я звернулася в службу підтримки за консультацією. Ми хотіли летіти все разом в бізнес класі, але на зворотний рейс було доступно тільки 2 квитка в даному класі. Стояло питання як краще буде здійснити переліт. Оператори служби підтримки не володіли необхідними знаннями для відповіді на мої запитання, і мало того, ще й обдурили розповівши не дійсне інформацію. 27 лютого я звернулася в службу підтримки за номером 080030049, з питанням придбання квитків та бронювання перельоту. Розмова була з оператором Радюк Андрій. Я йому детально розповіла інформацію і попросила запропонувати оптимальне рішення для нашої ситуації. Андрій запропонував мені викупити місця в 12 ряду по 30 $ за місце. 12 ряд - біля аварійного виходу. Він сказав, що можна викупити цілий ряд і летіти всім разом, ряд просторий і нам буде зручно в ньому летіти. В ході нашої розмови я кілька разів згадувала що ми летимо з інфанти. У підсумку Андрій сказав, купуйте квитки в економ клас, потім передзвоніть нам і ми за вами забронюємо місця в 12 ряду, після їх оплати 240 $ в обидві сторони. Слідуючи раді, я придбала квитки в економ клас, потім зв'язалася заново з оператором, на цей раз мені відповіла дівчина. І я їй розповіла що мені потрібно. Відповідь була така, що ніколи пасажирів з інфанти НЕ садили в 12 ряд, вона мені запропонувала мамі з інфанти летіти в 17 ряду а всім іншим в 12. І так через дезінформацію першого оператора, я вибрала економ, хоча могла летіти в бізнесі. На наступний день у мене вийшло зв'язатися з оператором Андрієм, я попросила пояснення ситуації, у відповідь не почула ніякого жалю. В не чемною формі мені ще було сказано, що мої оплачені місця авіакомпанія не гарантує закріпити за мною. Що авіакомпанія має право посадити пасажирів на інші місця і не повертати гроші. Я страшенно обурилася на цю інформацію. Питала чому ви це не сказали коли я викуповувала місця. Розмова була напруженою і не дуже приємним. За підсумком ми летимо в 23 ряду, майже в кінці літака, і наші оплачені місця не закріплені за нами. Це саме жахлива авіакомпанія з якою мені доводилося взаємодіяти. Ніякої поваги до клієнтів. Суцільний обман і розлучення на гроші.

Від: Володимир Динкін

Рейтинг: 5

Придбав квиток за маршрутом Харків Відень Берлін на27марта 2015р. Рейс від змінили, я попросив повернути гроші, однак на сьогодні, 29 квітня, грошей немає ........ Резюме - остерігайтеся Австрійських авіаліній, кидалово забезпечено!

Від: Наталя

Рейтинг: 1

27 серпня рейсом OS 603 з Відня до Москви повинні були вилітати 15 дівчаток-волейболісток з тренером. Квитки були куплені 4 лютого 2014 р 6 дівчаток не посадили в літак - їм ЗАБРАКЛО МІСЦЯ. Тренер вирішила залишитися з ними, інші полетіли одні. Що залишилися в Відні 2 години не знали - як вони долетять до Москви. Що було з нами, батьками, в Москві - краще не писати. У підсумку - приліт замість 17.30 в Домодєдово був в 22.45 в Шереметьєво, плюс до сих пір не знайдені 6 (!) Валіз. Про юридичний бік - як дітей відправили без тренера, на яку ми, батьки, писали доручення, я мовчу.

Від: Салоніки - Відень - Рига - Таллінн,

Рейтинг: 1

Перебуваючи під враженням від цієї авіакомпанії, можу з чистим серцем сказати, що гірше, ніж ця, я ще в своєму житті не бачила! Самий жирний мінус - це те, що якщо у вас виникнуть будь-які проблеми, то ніхто вам на допомогу не прийде і ніяким чином не допоможе. Як писалося раніше гейти у них закриваються на саміті справі раніше, ніж зазвичай, наприклад у нас був маршрут: Салоніки - Відень - Рига - Таллінн, літак із Салоніків пріпознілся, початок посадки на клуню було о 18.10, ми прібежеалі туди о 18.25, але як писав чоловік, на жаль, вже нікого не було, не було ні оголошень, що посадка закінчується, ні того, що просять поторапіться таких-то пасажирів, просто мовчки закрили ворота і все! Ми пішли в представництво, де відповідь була одна: купуйте нові квитки, але врахуйте, що на завтрашній рейс квитків немає, на питання де тоді нам їх купувати, відповіли, що тут багато різних авіакомпаній, походіть по віконець, розпитайте. Ось і вся допомога) Ніколи більше не буду користуватися їх послугами, вже краще переплатити і полетіти нормальної авіакомпанією.

Від: Вікторія

Рейтинг: 1

У червні 2014 летіли австрійськими авіалініями Краснодар - Відень - Париж - Відень - Краснодар. На зворотному шляху літак полетів без нас (ми прийшли до стійки реєстрації за 5 хвилин до вильоту), обіцяли що таранзітчіков обов'язково дочекаються, при стикуванні у нас було 30 хвилин, щоб добігти з одного літака в інший. Природно, нас не дочекалися, рейс був об'єднаний, крім нас ще 4 пасажири не вилетіли в той день. У Відні відношення просто огидне. Зі скандалом ми змогли \ "вибити \" квиток на найближчий рейс (наступної доби). Нам відмовили в наданні готелю - запропонували \ "релакс зону \" ... Дещо - як ми змогли вибити ваучери на їжу. Але це ще не все!!! Був втрачений наш багаж, знайшли його через 3 тижні. Я кожен день надзвонювала представникам авіакомпанії в Краснодарі (до них претензій немає), вони відповідали, що Відень ігнорує їхні листи, як і мої. А потім в один прекрасний день багаж прилетів. У хлопців, які з нами чекали добу в аеропорту багаж прилетів в жахливому стані - речі забруднені і роздерті. НІКОЛИ не зв'язуватися з австрійські авіалінії !!!!!!!

От: Рейс Австрійських Авіаліній Київ-Відень на літаку марки Fokker

Рейтинг: 7

Якщо Ви купуєте квиток до Відня з Києва уточнюйте марку літака. Виявляється, що за деякими днях замість аеробусів літають літаки марки Fokker 100. це такі маленькі літачки для перевезення десь 100 пасажирів! Літак як видно років 80-х, крісла хитаються, все якесь тремтячі. Напевно від того, що літак був дрібнуватий його під час польоту кидало з боку в бік, напевно турбулентність. Під час зльоту і посадки роботу двигунів відчути зміг кожен пасажир, рев і легке тремтіння літака. Годували скудненько. Для польотів з дітьми дуже сумнівний захід літати на таких літаках. При бронюванні квитків цікавтеся типом повітряного судна!

Від: Андора

Рейтинг: 9

27 червня мені потрібно було перебувати в Відні. За 20 днів до цього купив квиток на літак Австрійських авіаліній за досить високу для такої відстані ціну - 530 доларів. Але розуміючи, що напрямок Київ-Відень розраховане переважно на бізнес-клієнтів, змирився, так як летіти треба було прямим рейсом. За добу зареєструвався в онлайн-системі і взяв собі місце, розташоване безпосередньо за бізнес-класом. Рейс був ранковий, о 10.50. Я приїхав за дві години до вильоту і думав, що це занадто рано, але виявилося, що моє рішення було правильним. На паспортному контролі довелося вистояти величезну чергу, перевірка зайняла майже годину, і чекати залишилося не довго. Посадку оголосили на п'ять хвилин раніше заявленого, чому я здивувався, адже в невеликому літаку все встигли б розміститися за 15 хвилин. У підсумку довелося 20 хвилин чекати в автобусі при тридцятиградусну спеку, поки зібралися всі пасажири. 17-річний літак Фоккер, з сидіннями, оббитими зеленою тканиною, був в досить хорошому стані. При цьому я помітив, що в сидіннях і відстані між ними бізнес-клас особливо не відрізнявся від економ-класу. Лайнер був заповнений приблизно на 70%, злетіли дуже швидко. У літаку не годували, роздавали тільки напої. Обід можна було додатково замовити за 19 доларів, але на сайті він мені здався не апетитним. У Відні було холодно, всього +14, на відміну від Києва з його тридцятиградусну спекою. Приземлилися на четвірку, хоча покриття злітно-посадкової смуги мені сподобалося. Після цього швидко пересіли в автобус. Найбільше мене здивувало те, що вже через 15 я їхав на електричці в бік Відня. Все пройшло дуже швидко, навіть не дивлячись на те, що мені потрібно було забирати багаж. За весь свій досвід перельотів не пригадаю такої швидкості проходження контролю і отримання багажу.

Від: Юрій

Рейтинг: 1

Добридень! Сьогодні, 21.04.13, співробітники авіакомпанії Австрійські Авіалінії в м Краснодар (Росія) Усенко Е.О. і Солоніциним Г.Л. створили перешкоду і не пустили в літак для відльоту до Відня групу пасажирів з 10 осіб. Дата рейсу 21.04.13 15.40. В 14.53, згідно камерам відеоспостереження, вони заявили, що реєстрація закінчена і посадка неможлива. Потім для 4-х співробітників силових структур вони зробили виняток і через бічні двері провели їх на реєстрацію. Решту пасажирів, в тому числі вже раніше зареєстрованих, залишили в будівлі аеропорту м Краснодар. Хочу зазначити, що в звичному залі вильотів іноземних рейсів йдуть ремонтні роботи, і даний виліт здійснювався з абсолютно незнайомої залу вильоту, причому оголошення про початок і закінчення реєстрації по гучному зв'язку зроблено не було. Так само хочу зауважити, що наш рейс був у Відні з пересадкою на літак до Праги, причому пересадка становить всього 25 хвилин, і співробітники австрійського аеропорту прекрасно встигають швидко і якісно виконати свою роботу. В даному випадку співробітники краснодарського представництва Австрійських Авіаліній не тільки зірвали виліт групі пасажирів, а й своїми діями намагалися перешкодити нам додзвонитися в будь-які служби допомоги і підтримки для клієнтів Вашої авіакомпаніі- по Росії дали завідомо неправильні номери телефонів, а австрійські дати відмовилися взагалі. Кому потрібен цей саботаж? Тепер я, і інші пасажири, які не потрапили на рейс 21.04.13 о 15.40, будемо змушені подати в суд, тому що особисто у мене зірвалася дуже важлива ділова поїздка.

От: Світлана

Рейтинг: 10

Літала в минулому 2012 році в Мілан через Відень на Австрійських авіалініях. Наш літак вилетів із запізненням на 3 години, через що на рейс Відень-Мілан я вже не встигла пересісти і мене перебронювали на ранковий рейс. В аеропорту Відня я і ще кілька пасажирів підійшли на стійку авіакомпанії і отримали ваучери на харчування та на готель 4 *, так само був наданий квиток на автобус до готелю в дві сторони. Оскільки наш багаж нам не видали, я отримала на руки такий собі набір «Не відлетів пасажира», в який входили предмети необхідні в першу чергу: зубна паста і щітка, гребінець, футболка з логотипом авіакомпанії, косметичне приладдя і навіть порція прального порошку?) І найголовніше листівка з вибаченнями від авіакомпанії Австрійські авіалінії. Турбота про пасажира перш за все, від затримки рейсу не залишилося неприємних вражень.

Думки пасажирів про авіакомпанії України та світу

Кому потрібен цей саботаж?

Новости