Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Україну зайдуть нові лоукостер - Омелян - Новини транспорту - Крім Ryanair міністр розраховує на запуск інших бюджетних авіакомпаній

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

31 серпня 2017, 18:44 Переглядів: 31 серпня 2017, 18:44 Переглядів:   Володимир Омелян

Володимир Омелян. Фото: архів.

Жителі України в 2018 році, крім рейсів найбільшого європейського авіаперевізника Ryanair, ймовірно, зможуть скористатися й послугами інших відомих лоукост-компаній - EasyJet та Eurowings. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Я дуже сподіваюся, що в наступному році ми зможемо вітати в Україні як компанію Ryanair, так і компанії EasyJet, Eurowings. Тому що це не тільки дешеві польоти для українців, а й залучення туристів в країну", - сказав глава Мінінфраструктури на зустрічі з європейською бізнес асоціацією.

На прохання уточнити, чи йде мова про конкретні переговори з цими компаніями про вихід в Україну в 2018 році, Омелян сказав: Я не буду поки коментувати ".

У той же час він підкреслив, що впевнений, що Ryanair, запланований старт роботи якої в Україні з вересня цього року зірвався через конфлікт з аеропортом " Бориспіль ", В наступному році точно почне польоти в країну." Ryanair: реалістичний (термін) - 2018 рік. Але це точно відбудеться ", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На його думку, аеропорт "Бориспіль" має переглянути свою позицію в переговорах з бюджетними авіакомпаніями, зробивши основним показником своєї роботи кількість обслуговуваних пасажирів. Згідно з прогнозами Омеляна, в цьому році "Бориспіль" збільшить пасажиропотік на 16% - приблизно до 10 млн, а потім за два роки може довести його до 20 млн.

В даний час найбільшим бюджетним авіаперевізником на українському ринку є угорська авіакомпанія Wizz Air , Пасажиропотік якої в 2016 році в Київ і з Києва склав 418 тис. Потім компанія повідомила про плани збільшити його в 2017 році до 750 тис. без урахування пасажирів, яких вона почала з квітня обслуговувати у Львові. А в липні Wizz Air заявив про намір в 2018 році подвоїти операційну діяльність в Україні.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Україні зайдуть нові лоукостер - Омелян". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости