Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Україну зайде ще одна європейська лоукост-авіакомпанія

У Міністерстві інфраструктури анонсували появу на українському ринку авіаперевезень нового лоукост з Європи . Офіційна база лоукостерів буде в Херсоні, в місцевому аеропорту, передає "Інформ-UA".

Приємну новину повідомив заступник міністра Омеляна, Юрій Лавренюк під час виступу на економічному форумі, що проходив днями в Херсоні.

За словами Лавренюка, цей лоукост готовий співпрацювати з нашою країною і навіть відкриє своє представництво. Для цього було обрано місто Херсон.

Він зазначив, що зараз компанія проходить офіційну реєстрацію, а пізніше її чекає і сертифікація, щоб стати юридичною особою в нашій країні.

Зам міністра уточнив, що поки назву компанії залишається в таємниці, але запевнив, що це точно не Ryanair, і не Eurowings. Ці дві авіакомпанії вже почали польоти з нашої держави.

Читайте також: Усередині Huawei: компанія, де співробітники сплять під своїми робочими столами

За словами чиновника, ведуться переговори про регулярні рейси, спочатку з Херсона, а пізніше і з інших міст. Таємнича компанія висловила бажання працювати на українському ринку і зараз проходить всі необхідні процедури оформлення.

Відомо, що компанія володіє кількома бортами і спочатку увійде на внутрішній ринок авіаперевезень. Пізніше, планується запускати рейси міжнародного значення.

Лавренюк наголосив, що згідно із законами закріпленим в Конституції, якщо авіаперевізник збирається здійснювати рейси усередині держави, то повинен створити свою базу в Україні. Створенням цієї бази зараз і займається авіаперевізник.

Зараз Херсонський аеропорт також активно готується до збільшення пасажиропотоків. Нещодавно був проведений тендер на нову систему світлосигналів. Також передбачено виділення коштів на додаткову безпеку.

Новости