Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

UIA. Онлайн реєстрація на рейси авіакомпанії МАУ.

  1. Онлайн реєстрація на рейси авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України.
  2. Буду вдячний, якщо поділитеся цією статтею в соціальних мережах:

Авіакомпанія Ukraine International Airlines повідомляє, що тепер послугою віддаленої реєстрації можуть скористатися пасажири, що вилітають власними рейсами МАУ з Варшави, Вільнюса, Мюнхена, Стамбула і Ларнаки Авіакомпанія Ukraine International Airlines повідомляє, що тепер послугою віддаленої реєстрації можуть скористатися пасажири, що вилітають власними рейсами МАУ з Варшави, Вільнюса, Мюнхена, Стамбула і Ларнаки.

Онлайн реєстрація на рейси авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України.

авіакомпанія МАУ (PS) повідомляє, що продовжує расшірятбь спектр можливостей онлайн реєстрації на власні рейси. Тепер послугою online реєстрації можуть скористатися пасажири, що вилітають власними рейсами авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України з Варшави, Вільнюса, Мюнхена, Стамбула і Ларнаки.

Пасажиру МАУ, яка бажає скористатися послугою віддаленої реєстрації на рейс МАУ, необхідно відвідати офіційний сайт авіакомпанії www.flyUIA.com.

Скористатися послугою можуть усі пасажири власних рейсів МАУ (тризначний код рейса, наприклад, PS101), за винятком пасажирів до 12 років, які подорожують без супроводу дорослих, пасажирів, які потребують спеціальних послугах або медичної допомоги, пасажирів, які подорожують в групі від 10 осіб, а також пасажирів з немовлятами до 2-х років, які не займають окремого місця.

Онлайн реєстрація відкривається за 23 години до вильоту рейсу UIA за розкладом і закінчується за 2 години до вильоту. Послуга дозволяє самостійно зареєструвати групу до 9 пасажирів з єдиним бронюванням.

На даний момент послуга онлайн реєстрації доступна для пасажирів рейсів МАУ, які подорожують з Києва, а також інших пунктів маршрутної мережі авіакомпанії: Алмати, Амстердам, Астана, Баку, Барселона, Берлін, Бішкек, Брюссель, Відень, Дніпропетровськ, Донецьк, Єкатеринбург, Єреван, Женева , Калінінград, Ларнака, Лондон, Лісабон, Львів, Мілан, Москва (Домодєдово, Шереметьєво), Новосибірськ , Одеса, Прага, Рим, Санкт-Петербург, Сімферополь, Стамбул, Тбілісі, Тель-Авів, Франкфурт, Харків, Цюріх .

Онлайн реєстрація на рейси по вильоту з аеропортів Батумі і Афіни тимчасово недоступна. Перед вильотом з аеропортів Баку і Одеси пасажирам, які пройшли процедуру веб-реєстрації, необхідно обміняти електронний посадковий талон на стандартний на стійці реєстрації в аеропорту.

Більш детальну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на офіційному веб-сайті авіакомпанії - www.flyUIA.com

Пошук і бронювання квитків авіакомпанії Ukraine International Airlines (UIA)
Подивитися розклад рейсів, забронювати авіаквитки авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України (МАУ) онлайн Ви можете на нашому сайті в розділі Авіаквитки .

дізнатися як перевірити бронь авіаквитка МАУ онлайн

Для отримання бонусних миль за авіапереліт не забудьте оформити мильну карту пасажира.

залишити відгук про авіакомпанії Ukraine International Airlines

Більш детальну інформацію про умови застосування тарифу та розкладі питайте у Вашому агентстві або в офісі авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України (МАУ) .

на стрічку новин від www.air-agent.ru по RSS - каналу.

На головну

Буду вдячний, якщо поділитеся цією статтею в соціальних мережах:

Posted by airagent @ 11:33

Tags: UIA реєстрація , МАУ онлайн , Міжнародні Авіалінії України , онлайн реєстрація МАУ

Новости