Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Кирішах відкриють причал для пасажирських лайнерів / Новини на Profi.Travel

Причал для пасажирських лайнерів на річці Волхов в межах міста Кириши (Ленінградська область) планується побудувати до початку навігації 2019 року, повідомляє прес-служба адміністрації області.

До теперішнього часу завершено проектування причалу, його будівництво планується почати в жовтні поточного року. Габаритна довжина причалу становитиме 65 м, що дозволить йому приймати двопалубні теплоходи місткістю до 200 пасажирів. Вартість проекту - близько 50 млн рублів приватних інвестицій.

Киришский причал стане другим ланкою нового туристичного водного маршруту «Стара Ладога - Великий Новгород».

Крім того, в регіоні на завершальну стадію вийшло будівництво причалу у фортеці Горішок, розташованої на однойменному острові біля витоків Неви. Підрядною організацією повністю виконана установка паль-палів в дно річки, ставиться захисну огорожу. Управлінням по транспорту Ленінградської області опрацьовується питання організації поряд з причалом спеціального майданчика для посадки вертольотів.

Проект будівництва мережі причалів для річкових суден стартував в області в 2017 році. Першим етапом стало відкриття в листопаді 2017 року причалу в Старій Ладозі. На початку 2018 року на інвестиційному форумі в Сочі губернатор Ленобласті Олександр Дрозденко і генеральний директор ТОВ «Конт» Олексій Обрядіна підписали угоду про розвиток причальної інфраструктури строком на п'ять років і вартістю 1 млрд рублів.

Документ передбачає будівництво причалів в Свірьстрой, Виборзі, на Горіховому острові, Невському П'ятачку і в Кирішах. ТОВ «Конт», згідно з даними аналітичної системи «СПАРК-Інтерфакс», на 100% належить Stewart Global Inc (Панама).

Тільки важливе. Тільки для профі.

Тільки для профі

Новости