Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турецькі Авіалінії онлайн реєстрація

  1. Початок реєстрації на рейс Turkish Airlines
  2. Вибір місць в літаку Турецьких Авіаліній

Більшість поважаючих себе авіаперевізників, до радості і зручності клієнтів, передбачили на своїх сайтах можливість онлайн-реєстрації. Турецькі Авіалінії (Turkish Airlines) себе поважають не менше за інших, і відставати від конкурентів в боротьбі за довільного пасажира не збираються. Яких-небудь принципових відмінностей при реєстрації на рейс Turkish Airlines я не помітив, нічого складного тут немає. Просто хочу описати поетапно з картинками весь процес реєстрації для тих, наприклад, хто не сильний в англійській мові.

Процедура реєстрації на авіарейс онлайн уже давно стала звичною запеклому мандрівникові, з цієї причини ми і далі будемо публікувати детальні інструкції по онлайн-реєстрації на рейси різних авіакомпаній.

Онлайн реєстрація на Турецькі Авіалінії вимагає мінімального часу, вам потрібно лише вказати деякі дані про пасажирів і вибрати місця. Я розповім про все докладно.

Коли ви купили авіаквитки, на вашу електронну пошту, вказану при реєстрації має надійти лист із підтвердженням. Я давно і щільно сиджу на сервісах компанії Yandex, по ряду певних причин, наприклад, тому, що Яндекс завчасно попереджає про заплановані справах, в тому числі і про перельотах. Комусь така тотальне стеження може не сподобатися, але мені це зручно, та й приховувати-то, в общем-то, нічого.

Ось як виглядає оповіщення від Яндекса:

Ось як виглядає оповіщення від Яндекса:

Дуже радує додаткова інформація: прогноз погоди в пункті призначення і поточний курс місцевої валюти до рубля.

Початок реєстрації на рейс Turkish Airlines

Клікнувши на посилання «Реєстрація на рейс» в правій частині листа (в моєму випадку, при використанні поштових сервісів інших компаній, це може виглядати по-іншому.), Ми переходимо на сайт авіакомпанії в розділ онлайн реєстрації на рейс Туркіш Ейрлайнс. Власне тут і починається онлайн реєстрація на Турецькі Авіалінії.

Думаю, що перший екран реєстрації не повинен викликати труднощів ні для кого. Тут ми вказуємо свої ім'я та прізвище - заповнюється латинськими (англійськими літерами як в закордонному паспорті), а також за вибором, або номер електронного квитка (графа E-Ticket Number), або Код бронювання (Booking Reference (PNR)). Що вам зручніше, то і вбивайте в відповідну графу. Якщо ви не знаєте де шукати номер квитка або код бронювання, то просто клікніть по іконці зі знаком питання, і послужливий сервіс підкаже, де потрібно шукати.

Як тільки всі графи заповнені, тиснемо кнопку Continue і переходимо на наступний екран.

Як тільки всі графи заповнені, тиснемо кнопку Continue і переходимо на наступний екран

Якщо ви купували квитки відразу для декількох пасажирів, то на цьому екрані ви побачите всіх своїх попутників. Тут нам потрібно вказати наступну інформацію: національність - вибирається в списку, що випадає; Номер бонусної картки (Frequent Flyer Card Number) якщо така є. Все готово? Знову тиснемо Continue.

Вибір місць в літаку Турецьких Авіаліній

Якщо все пройшло успішно, і ви не забули вказати важливі дані, то вас перекине на екран вибору посадкового місця.

Тут зовсім все просто. Спочатку вибираєте пасажира, просто клікніть по кружку зліва від імені. Потім тикаєте мишкою по вподобаному вільного місця на схемі літака, розташованої праворуч. Повторюєте для всіх пасажирів.

Має вийти щось на зразок того, що зазначено на наступному скріншоті:

Має вийти щось на зразок того, що зазначено на наступному скріншоті:

Червоними сидять чоловічками відзначені заброньовані вами місця. Награлися з пересадкою чоловічків з місця на місце? Вибрали потрібні місця? Тоді знову тиснемо Continue - онлайн реєстрація на Турецькі Авіалінії майже завершена.

Нам залишилося тільки вибрати яким способом нам прийде підтвердження реєстрації, на електронну пошту або в вигляді SMS-повідомлення на мобільний телефон.

Все суто на ваш розсуд, як вам зручніше так і робіть. На моєму знімку екрана виділений правий блок, в якому потрібно вказати мобільний телефон. Але, зроблено це лише для наочності. Я вважаю за краще не світити зайвий раз свій номер телефону, навіть іноземним компаніям. А то знаєте, буває, заповниш якусь анкету для отримання дисконтної картки, вкажеш по-дурості, свій номер, а потім тобі СМСки з рекламою о третій годині ночі приходять .. Так що я за фідбек по електронній пошті, там хоча б можна відфільтрувати непотрібну рекламу, налаштувати Автовидалення за різними параметрами і т.д. А ось від інформаційного сміття, що поширюється за допомогою SMS позбутися, буває, набагато складніше.

На цьому все, залишається тільки додати, що попередня онлайн реєстрація на рейси Турецьких Авіаліній починається за 24 години до вильоту.

Все готово?
Награлися з пересадкою чоловічків з місця на місце?
Вибрали потрібні місця?

Новости