Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турецькі Авіалінії ✈ - авіаквитки, сайт, онлайн реєстрація, багаж - Turkish Аirlines

  1. Авіакомпанія Турецькі Авіалінії - Turkish Аirlines Авіакомпанія Turkish Airlines відноситься до турецьких...
  2. Основні напрямки Turkish Airlines
  3. Авіаквитки Turkish Airlines
  4. Акції по авіаквитках від компанії Турецькі Авіалінії
  5. Структура компанії Turkish Airlines
  6. Промо-ролик авіакомпанії Турецькі Авіалінії
  7. Багаж і ручна поклажа
  8. харчування
  9. Онлайн-реєстрація

Авіакомпанія Турецькі Авіалінії - Turkish Аirlines

Авіакомпанія Turkish Airlines відноситься до турецьких перевізникам і є лідируючою на своєму ринку.

Основний хаб Turkish Airlines на мапі

Історія авіакомпанії Турецькі Авіалінії України

З 2008 року - член групи «Star Alliance». Має три дочірніх компанії: Anadolujet, SunExpress і North Cyprus Airlines. Turkish Airlines підписала ряд кодшерінгових угод з такими компаніями як Air India, Azerbaijan Airlines, Iran Air, Ethiopian Airlines та іншими. Пасажиропотік становить близько 20 мільйонів чоловік в рік. Розмір штату компанії - більше 12 000 співробітників.

Основні напрямки Turkish Airlines

Турецька авіакомпанія обслуговує рейси в 220 закордонних пункту і в 42 пункти всередині країни. Так, закордонні рейси прямують до Алжир, Казахстан, Єгипет, Швецію, Італію, Ірак, Іспанію, Кувейт, Пакистан, Німеччину, Великобританію, Данію і так далі. Внутрішні лінії обслуговують такі міста як Адана, Анкара, Анталія, Хаккарі, Іспарта і інші. На 2017 рік плануються рейси до Кракова, Ленкорань, Сіїрт, Харків і Луксор.

Авіаквитки Turkish Airlines

Приваблива і добре знайома українцям Туреччина відкрила свої хаби в багатьох містах України. А літаки Turkish Airlines отримують масу хороших відгуків. Якщо вам сподобалися польоти в теплу країну, не обов'язково шукати сайт, мучитися з перекладом і плутаниною на сторінках. Досить заповнити невелику форму на нашому сайті - і ви отримуєте заповітний квиток на турецький літак. Особливо популярні серед українців рейси: «Київ-Стамбул» , «Запоріжжя-Стамбул» і «Одеса-Стамбул» .

Акції по авіаквитках від компанії Турецькі Авіалінії

8 січня стартувала акція TURKISH AIRLINES: авіаквитки Запоріжжя - Стамбул - Запоріжжя за 119 доларів в обидва кінці з усіма аеропортовими зборами. Щоб скористатися акційною пропозицією, потрібно встигнути забронювати переліт в період до 31 січня. Дату вильоту можна вибирати будь-яку, починаючи з 15 січня і до 10 червня. Час перебування повинно бути не менше 2 діб до найближчої неділі і не більше 3 місяців з моме ...

Детальніше

Стартувала нова акція від Turkish Airlines. Цього разу мандрівникам пропонується злітати в Стамбул за 2 915 гривень в один кінець або за 4 230 гривень в обидва боки. Зазначена акційна вартість включає багаж і всі діючі аеропортові збори. Скористатися настільки привабливою пропозицією можна, якщо встигнете купити квитки до 25 червня. При цьому вибирати дату польоту можна аж до 30 вересня 2017 року. ...

Детальніше

Літайте в Стамбул і назад за ціною від 2306 грн, завдяки авіакомпанії Turkish Airlines! Вартість знижена з даного напрямку за умови вильоту з таких міст, як Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Херсон і Львів. Період продажу авіаквитків: з 14 по 27 березня 2016 року. Подорожі можна планувати, починаючи з 1 квітня, але не пізніше 31 травня 2016 г. Вартість рейсу: Напрямок Ціна, від ...

Детальніше

Поспішайте скористатися унікальною можливістю і злітати в місто своєї мрії за низькими тарифами від Turkish Airlines! Акція безпосередньо пов'язана з тим, що турецька авіакомпанія увійшла в новий для себе аеропорт в Івано-Франківську. Дати продажу авіаквитків: 09 березня - 15 квітень 2016 року. Дати вильотів: з 30 березня по 31 липня 2016 року. Ціни на авіаквитки: Аеропорт вильоту Аеропорт прильоту Вартість тари ...

Детальніше

Поспішайте придбати авіаквитки за низькою вартістю від флагманської турецької авіакомпанії Туркіш Ейрлайнс. Акція діє по п'яти різних напрямків з Києва, Львова, Херсона та Одеси. Купити квитки за низькою ціною можна до 31 січня 2016 року. Період подорожі - до 31 березня 2016 року. Ціни на авіаквитки: З Києва З Одеси Зі Львова З Херсона ASB Ашхабад - 117 $ ATH Афіни - 62 $ AMM Амман - ...

Детальніше

Низькі ціни на авіаквитки з Дніпропетровська по п'яти різних напрямків вже у продажу! Авіакомпанія Turkish Airlines оголосила акцію на рейси з Дніпропетровська. Вартість рейсу: Напрямок Ціна, від Авіаквитки Дніпро - Афіни (в обидві сторони) 55 $ Бронювати Авіаквитки Дніпро - Берлін (в обидві сторони) 64 $ Бронювати Авіаквитки Дніпро - В ...

Детальніше

Структура компанії Turkish Airlines

Центральний хаб компанії значиться в Міжнародному аеропорту Ататюрка. Додаткові встановлені в Анкарі та Стамбулі. За даними на 2016 рік, в компанії є 295 пасажирських літаків. Серед них:

  • Airbus A319-100 (14 одиниць, 126 посадочних місць);
  • Airbus A320-200 (29 одиниць, 153 п. М.);
  • Airbus A321-200 (66 одиниць, 188 п. М.);
  • Airbus A330-200 (28 одиниць, 250 п. М.);
  • Airbus A330-300 (30 одиниць, 289 п. М.);
  • Airbus A340-300 (4 одиниці, 270 п. М.);
  • Boeing 737-700 (1 одиниця, 149 п. М.);
  • Boeing 737-800 (76 одиниць, 165 п. М.);
  • Boeing 737-900ER (15 одиниць, 151 п. М.);
  • Boeing 777-300ER (32 одиниці, 337 п. М.).

Додатково замовлені 170 літаків моделей Airbus A321neo, Boeing 737 MAX 8, Boeing 737 MAX 9. Поставку очікують в 2018-2021 роках.

Вантажний флот складається з 10 літаків:

  • Airbus A310-300F (3 одиниці);
  • Airbus A330-200F (7 одиниць).

Промо-ролик авіакомпанії Турецькі Авіалінії

Сервіс та особливості Turkish Airlines

Для зручності своїх клієнтів авіакомпанія надає програму Miles & Smiles. Вона особливо корисна для тих, хто часто користується послугами Turkish Airlines. Програма передбачає звичне для мандрівників накопичення миль. У список партнерів програми входять і LOT Polish Airlines, і Scandinavian Airlines, і Adria Airways, а так само багато інших авіакомпанії. Існує чотири рівні: Classic (від 1 статусної милі), Classic Plus (від 25 миль), Elite (від 40 миль) і Elite Plus (від 80 миль). Накопичені милі можна обміняти не тільки на квитки і поліпшення класу перельоту, але і на оренду авто, доступ до залів очікування, придбання відсутніх миль, пріоритетність в чергах і при посадці, послуги в ресторанах і готелях. Для участі в програмі необхідно заповнити форму на сайті авіакомпанії.

Багаж і ручна поклажа

Для великого багажу існує своя перевізна норма - 30 кілограм для бізнес-класу і 20 кілограм для економ-класу. Ручна поклажа допускається вагою до 8 кілограм і розмірними параметрами 55 * 40 * 23 сантиметри. У бізнес-класі дозволено брати з собою в салон літака 2 одиниці ручної поклажі.

харчування

Харчування забезпечується для всіх пасажирів. Для тих, хто летить міжнародним рейсом до 2 годин, пропонують гарячі бутерброди. Більш тривалі рейси забезпечуються сендвічем або холодним сніданком. Для пасажирів бізнес-класу пропонуються напої при посадці в літак, сніданок або вечерю, а також сендівічі і невеликі перекуси. Саме меню залежить від тривалості поїздки і можливого попереднього замовлення. Для затвердження меню за смаковими, медичним або релігійним умов необхідно звернутися до співробітників компанії на сайті, по телефону або в аеропорту, не менше ніж за добу до відльоту.

Онлайн-реєстрація

У розділі сайту «Онлайн-послуги» є можливість пройти online-реєстрацію. У цьому блоці досить вказати ім'я, прізвище і номер квитка або броні. Після проходження реєстрації ви отримуєте електронний посадковий талон, який можна завантажити на телефон або роздрукувати.

Новости