Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОВ Авіакомпанія «ВІМ-Авіа» (VIM Airlines)

  1. Парк судів авіакомпанії:
  2. Контактні дані:

ВІМ-Авіа - російська авіакомпанія, що базується в Москві (аеропорт Домодєдово). Повне найменування - Товариство з обмеженою відповідальністю Авіакомпанія «ВІМ-Авіа». Входить в групу «ВІМ-Авіа» (в неї також входять невеликі авіакомпанії «Русское небо», «Башкортостан»).

У липні 2007 року авіакомпанія придбала 100% акцій ВАТ "Авіакомпанія« Аланія »

У жовтні 2007 року стало відомо, що «ВІМ-Авіа» продала 100% акцій компанії ВАТ «Аеропорт Чита» компанії ТОВ «Новапорт».

Авіакомпанія «ВІМ-Авіа» спеціалізується на чартерних перевезеннях. 1 листопада 2007 року «ВІМ-Авіа» була названа керівником Росавіації Євгеном Бачуріним однієї з авіакомпаній, найчастіше затримують вильоти чартерних рейсів. Як покарання за такі порушення Росавіація планувала обмежити кількість чартерних рейсів даного перевізника на зимовий сезон 2007/2008 років на 15-25%.

«ВІМ-Авіа» продовжує утримувати позиції одного з лідерів в чартерному сегменті ринку. Триває розширення співпраці з Організацією Об'єднаних Націй. В рамках програми реструктуризації флоту компанія відмовляється від експлуатації застарілих повітряних суден російського виробництва і підписує меморандум про придбання повітряних суден Boeing 747.

Стартує програма перекладу постійних чартерних рейсів компанії на регулярну основу. Зокрема, регулярну маршрутну мережу компанії доповнили Ріміні і Тенеріфе. З'явився ряд нових пунктів призначень регулярних міжнародних рейсів - такі, як Гянджа, Ленкорань, Андижан, Ош.

«ВІМ-Авіа» здійснює пасажирські (в тому числі регулярні) і вантажні перевезення з Москви, є одним з найбільших чартерних перевізником Росії. Частка регулярних рейсів за станом на 01 лютого 2010 становить всього 32,4%

В період весняно-літньої навігації 2010 року авіакомпанія планує виконання регулярних рейсів з Москви за наступними напрямками: Чита, Наманган, Барселона, Салоніки, Овда, Ош, Андижан, Карші, Ленкорань, Ріміні, Тенеріфе, Неаполь, Палермо, Катанія, Венеція, Малага , Аліканте. У різні періоди часу в маршрутної мережі компанії присутні міста Барнаул, Іркутськ, Братськ, Сочі (Адлер), Омськ, Уфа, Єкатеринбург, Магадан, Владивосток, Челябінськ, Новий Уренгой, Хабаровськ, Улан-Уде, Мінеральні води, Магнітогорськ, Ханти-Мансійськ , Белоярский, Якутськ, Норильськ, Благовєщенськ, Єкатеринбург, Владикавказ

В даний час парк компанії складається з 11 середньомагістральних літаків Boeing 757-200, які відповідають найвищим технічним вимогам і міжнародним стандартам безпеки.

Парк судів авіакомпанії:

Boeing 757-200 - 11 од

Контактні дані:

109052, г. Москва, ул. Новохохловская, д.23 стр.1
Тел .: (495) 783-00-88, факс: (495) 783-00-87
Новини легкої авіакомпанії: www.vim-avia.com


Новости