Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП 19 ДЕШЕВИХ АВІАКОМПАНІЙ

В цьому розділі хочу поділиться найкориснішою інформацією. Як і де заощадити при покупці квитків на літак.

Тут я зібрала посилання на сайти дешевих (бюджетних) (Low Cost). Не всі компанії є у ​​всіх країнах, однак кожен зможе підібрати собі найкращий. Eсли у вашій країні немає послуг якоїсь компанії це не означає що не можна скористатися її послугами. Наприклад можна з EasyJet прилетіти з Талліна в Мілан, а звідти на RyanAir - в Страсбург.

І ще, дуже важливо ... Чим раніше замовити квиток, тим дешевше буде ціна на нього. Ближче до дати польоту ціни виростають, хоча все одно залишаються більш дешевими ніж в звичайних авіакомпаніях.

При замовленні, зверніть увагу на умови провезення багажу і ручної поклажі. Поскільки це бюджетники, то на кожен валізу свої правила. Хоча в кінцевому рахунку все одно обходитися набагато дешевше.

Плануйте свої подорожі заздалегідь і зі смаком.

easyJet - Дуже відома англійська авіакомпанія. У них велика мережа польотів по Європі.

WizzAir - Угорська бюджетна компанія. Поширена як в західній, так і в східній Європі.

Transavia - Голландська бюджетна авіакомпанія, яка пропонує чартерні і регулярні рейси в більш ніж 90 напрямках по всій Європі і Середземномор'ї.

Aegeanair - Входить до складу найбільшою авіакомпанією Греції «Star Alliance». Здійснює польоти в 42 країнах. А так же всередині Греції в 34 містах.

Ryanair - одна з улюблених бюджетних авіакомпаній Європи. Базується в Ірландії. Здійснює польоти більш ніж в 190 пунктoв призначення в 30 країнах.

Germania - Маршрутна мережа авіакомпанії включає більше 140 міжнародних напрямків в Європі, Північній Африці та Західній Азії. В цілому, в «Germania» працює 22 літака.

Norwegian - норвезька бюджетна авіакомпанія з штаб-квартирою в Форнебю (передмістя Осло). Компанія є другою за величиною (після SAS) авіакомпанією Скандинавії, і третій за розміром флоту і обсягами перевезень лоу-кост авіакомпанією Європи (після Ryanair і EasyJet). Маршрутна мережа Norwegian включає в себе 331 маршрут по 120 напрямках в Європі, Північній Африці, на Американському континенті і на Близькому Сході.

CSA Czech Airlines - Є однією з найстаріших авіакомпаній в Європі. Надає свої послуги пасажирам з 1923 року.

PegasusAirlines - Турецька бюджетна авіакомпанія, що базується в Стамбулі. Вона здійснює регулярні та чартерні перельоти на турецькі курорти з Європи, а так само в багато інших країн Азії.

airBaltic - національна авіакомпанія Латвії, яка пропонує дешеві польоти в більш ніж 50 напрямків по Європі і за її межами з Риги, Таллінна та Вільнюса.

Blue Air - Румунська авіакомпанія пропонує пасажирам недорогі рейси в найважливіші напрямки в Європі.

Sas - Скандинавські Авіалінії. Літають по всій Європі, а так само є рейси в Америку і Азію.

Vueling Airlines - авіакомпанія з дешевими квитками, що базується в Барселоні, з додатковими вузлами в Більбао, Мадриді, Малазі, Севільї та Валенсії. Vueling - другий за величиною авіаперевізник Іспанії після Iberia Airlines. здійснює польоти в 38 країн Європи, Азії та Африки. На просторах колишнього союзу літає в Санкт-Петербург, Москву, Казань, Самару, Краснодар, Калінінград, Київ, Мінськ, Єреван і Таллінн.

blu-express - італійська приватна бюджетна авіакомпанія, рейси якої дозволять Вам літати як за основними напрямками Італії, так і по всьому світу.

Aer Lingus - національна авіакомпанія Ірландії, що базується в Дубліні. Основним завданням є з'єднання Ірландії зі світом. Пропонуючи своїм клієнтам квитки за конкурентноздатною ціною.

Smartwings - Чеська авіакомпанія, літає по багатьом містам Європи. Чи не найдешевша бюджетна фірма, проте дешевше звичайних компаній.

Monarch - Пропонують рейси з п'яти основних аеропортів Великобританії: Бірмінгем, Лідс Бредфорд, Лондон- Лутон, Лондон- Гатвік і Манчестер, по більш 30 напрямками.

UP - Літає з Тель Авіва до Києва, Праги, Будапешта, Берліна і Ларнака.

AirMalta - Польоти з Мальти до багатьох міст Європи і Азії.

Бонус для тих хто все це прочитав ... Не варто лякатися що сайт не російською мовою. Завдяки Гугл-Хром (Google Chrome) Ви можете все перевести. Правда трохи кострубато, але це краще ніж ніяк ... Як це робиться? Натискаєте ліву кнопку мишки ... з'являється віконце і в ньому одна з опцій перекласти російською або якщо система англійською Translate to English ... натискаєте на неї ... .виберіте російський ... і вуаля Ви можете все прочитати і зрозуміти.

Ресурс для пошуку - azair
Ресурс для пошуку - skyscanner
Ресурс для пошуку - aviasales
Ще один бонус. Це ресурси для пошуку бюджетних авіаліній. Вони найдyт Вам компанії на ті дати що Ви вкажете. Якщо не буде прямого покаже пересадку. І не обов'язково однієї і тієї ж фірми.
Бажаю Всім приємного польоту і м'якої посадки, а так само відмінного подорожі!

наступна стаття
всі рекомендації

Як це робиться?

Новости