Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Tez Tour» відкрив офіс в Ризі і зробив ставку на Латвію (TOURBUS.RU від 18.05.2016)

У заході взяли участь голова TEZ Tour Latvia Костянтин Пальгов, радник Міністерства економіки Латвійської Республіки, керівник представництва Латвійського агентства інвестицій і розвитку в Росії Іветта Струпків і директор представництва авіакомпанії air Baltic в Росії, СНД, Україні та Грузії Андрій Ларченко

У заході взяли участь голова TEZ Tour Latvia Костянтин Пальгов, радник Міністерства економіки Латвійської Республіки, керівник представництва Латвійського агентства інвестицій і розвитку в Росії Іветта Струпків і директор представництва авіакомпанії air Baltic в Росії, СНД, Україні та Грузії Андрій Ларченко.

« Латвія - перлина Прибалтики, що володіє напрочуд багатим історичним і культурним спадщиною. У Латвії туристи відчувають себе комфортно і кожен знаходить для себе щось цінне. В країні розвинені всі види туризму: від активного і гастрономічного до оздоровчого і шопінг-турів. Одним з головних багатств країни як і раніше залишаються люди - гостинні і доброзичливі », - зазначила, відкриваючи захід, г-жа Струпків.

«Ми дуже трепетно ставимося до гостей з Росії та завжди готові зробити їх відпочинок незабутнім. Існує думка, що до російським туристам в Латвії ставляться недружелюбно, але, смію вас запевнити, це думка помилкова. За кількістю приїжджають до Латвії іноземців в 2015 році туристи з Росії посіли перше місце, і ми докладемо всіх зусиль для того, щоб не тільки зберегти, а й примножити ці показники », - додала пані Струпків.

Експерт також розповіла, про те, що в Латвії проходить безліч різноманітних заходів, які залучають значну кількість туристів, в тому числі і російських. «Хотілося б виділити фестиваль Positivus - одна з головних музичних подій літа, який проходить в Салацгріва. Участь у триденному фестивалі коштує 60 євро, що значно нижче, ніж вартість інших європейських фестивалів. Цікавий свято літнього сонцестояння (Ліго), восени варто відвідати фестиваль STARO Riga, взимку - приголомшливий фестиваль крижаних скульптур в Єлгаві (в 2016 році фестиваль об'єднає близько трьох десятків майстрів з різних країн світу) ».

Про те, як з комфортом дістатися до Латвії, розповів Андрій Ларченко: «Авіакомпанія air Baltic, заснована в 1995 році і є на сьогоднішній день найбільш пунктуальною авіакомпанією Європи, в цьому році збільшила свою присутність на російському ринку. Зараз авіакомпанія виконує 24 рейси на тиждень в Ригу, Вільнюс і Таллінн з Москви і 21 - з Санкт-Петербурга. Час в дорозі з Москви - 1 година 20 хвилин.

Air Baltic є трансферним перевізником, що дозволяє пасажирам недорого і швидко добиратися до багатьох європейських міст пересадковими рейсами через Латвію. Для зручності з 27 березня ми збільшимо мінімальний час стикування з 25 хвилин до 40 хвилин ».

Г-н Ларченко також зазначив, що «з 18 квітня відкрився наш новий рейс Вільнюс - Таллінн, з 28 травня буде запущений рейс Рига - Рейк'явік зі стикуванням з рейсами з Москви і Санкт-Петербурга».

«З березня цього року TEZ Tour почав пропонувати Латвію. Поки ми приймаємо туристів в двох регіонах - Рига і Юрмала , - розповів, у свою чергу, Костянтин Пальгов. - Латвія стала першою країною в рамках нової бізнес-моделі розвитку туроператора. З точки зору відпочинку Латвія є цілорічним, перспективним напрямком. Російські туристи потребують нових ринках, і Латвія готова запропонувати їм різноманітний, а головне - бюджетний відпочинок, що дуже цінно в сформованих економічних умовах.

На превеликий плюса Латвії можна також віднести той факт, що тут поки відсутні натовпи туристів, що дозволяє провести в Латвії спокійний, неквапливий, комфортабельний відпочинок. До того ж Латвія може стати зручним стартом для знайомства з іншими країнами Європи або відправною точкою для круїзних програм по Скандинавії.

На думку наших експертів, найбільшим попитом будуть користуватися сіті-тури в Ригу , Відпочинок на узбережжі Балтійського моря в спа-готелях Юрмали і велика екскурсійна програма. Ми пропонуємо турпакети за привабливими цінами. Так, вартість семиденного туру в Латвію починається від 291 євро на людину. Варто також відзначити, що ми проводимо екскурсії, навіть якщо на них записався всього одна людина ».

Говорячи про конкуренцію з іншими прибалтійськими країнами, пан Пальгов заявив, що «її, звичайно, не уникнути. І тут хочеться нагадати, що Латвія все ж найбільш універсальна по відношенню до інших прибалтійських країнах, зокрема через близьке сусідство столиці з морським курортом Юрмалою. Також ми знаходимося в центрі Балтії, що дозволяє, наприклад, дістатися з Латвії до Естонії і Литви всього за три години на машині ».

«У центрі Риги недавно відкрився наш новий офіс. За 15 років своєї присутності в Латвії TEZ Tour стала найбільшою компанією в країні. І, звичайно, ми пропонуємо туристам кращий і якісний відпочинок. У Росії поки немає туроператорів, які б повноцінно розвивали Латвію. Ми сподіваємося, що саме TEZ Tour вдасться масштабно розвивати цей напрямок на російському ринку. Адже все необхідне для цього у нас є », - уклав Костянтин Пальгов.

Новости