Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що таке Low cost перевізники?

  1. Відмінність low cost авіакомпаній від традиційних перевізників
  2. На що варто звернути увагу при покупці квитка у low cost авіакомпанії?
  3. Low cost авіакомпанії в Росії
  4. Які лоукостер здійснюють перевезення з Росії?

Що таке low cost перевізники або ж бюджетні авіакомпанії? Основною особливістю таких авіакомпаній є їх прагнення всіляко мінімізувати свої витрати на організацію перельоту, щоб надати нам пасажирам найвигідніші тарифи. Чим же відрізняються low cost авіакомпанії від звичайних? На що варто звернути пильну увагу при купівлі авіаквитків у лоукостерів що б не залишитися скривдженим?

Відмінність low cost авіакомпаній від традиційних перевізників

  1. Low cost як правила не включають харчування на борту в вартість квитка. Харчування надається окремій оплачуваною послугою. Це дає можливість авіакомпанії отримати додатковий дохід, а пасажиру при бажанні дає додаткове джерело економії.
  2. Дуже часто low cost авіакомпанії не включають у вартість квитка багаж. Або ж вага допустимого багажу вельми і вельми обмежений. Тут діє той же підхід, що й з харчуванням на борту.
  3. За додаткову плату бюджетні авіакомпанії дозволяють вибрати місце в салоні літака. Вартість місць зростає відповідно до їх рівнем комфорту.
  4. Low cost авіакомпанії дуже часто не мають квиткових кас, і продають тільки електронні квитки . Очевидно, що це пряма економія на оренді приміщення та утриманні додаткових співробітників.

На що варто звернути увагу при покупці квитка у low cost авіакомпанії?

На деякі з цих пунктів варто звернути увагу при покупці дешевого авіаквитка . Що б не виявилося, що раптом у вас у вартість не включений багаж або харчування, або вас садять прямо біля туалету. Що ще важливо, якщо ви не впевнені буде у вас багаж чи ні, то краще все таки купите його відразу при оформленні квитка. Купити додатковий багаж в аеропорту або оплатити з'явився перевага буде значно дорожче ніж при бронюванні. Ми зіткнулися з ситуацією, коли жінці запропонували заплатити 100 євро за багаж вагою в 15 кілограм. Працівник авіакомпанії виявився досвідченим і прямо запитав навіщо ви хочете здати речі в багаж. Виявляється, в сумці у жінки був шампунь, який вона благополучно викинула і обійшлася без доплат.

Low cost авіакомпанії в Росії

Родоначальником low cost авіакомпаній у нас в країні був Sky Express. Трохи пізніше виникла інша бюджетна авіакомпанія Авіанова. Обидві авіакомпанії пропонували безліч зручних і дуже дешевих маршрутів. Ми самі користувалися ними дуже активно. Але на жаль, обидві авіакомпанії закрилися в 2011 році. Пізніше була спроба у Аерофлоту відкрити low cost авіакомпанії Добролет. Але Добролет був закритий практично відразу після створення. На сьогоднішній день є тільки одна російська low cost авіакомпанія це Перемога. Вона з'явилася не так давно і її послугами ми поки ще не встигли скористатися. Але думаю, все ще попереду.

Які лоукостер здійснюють перевезення з Росії?

Wizz Wizz   Air   - польсько-угорський лоукостер, який здійснює прямі рейси з Москви в Будапешт Air - польсько-угорський лоукостер, який здійснює прямі рейси з Москви в Будапешт.

Germanwings   - г Ерманского бюджетна авіакомпанія Germanwings - г Ерманского бюджетна авіакомпанія. Здійснює перельоти з Москви і Санкт-Петербурга в Берлін, Гамбург, Кельн.

Easyjet   - британський лоукостер Easyjet - британський лоукостер. Авіакомпанія здійснює прямі рейси з Москви до Лондона і Манчестер.

Vueling Airlines   - іспанська low cost авіакомпанія Vueling Airlines - іспанська low cost авіакомпанія. Виконує регулярні рейси з Москви і Санкт-Петербурга в Барселону.

Niki   - Авіакомпанія-дискаунтер, що входить в систему Air Berlin Niki - Авіакомпанія-дискаунтер, що входить в систему Air Berlin. Виконує перельоти з Москви до Відня.

Air Arabia   - low-cost авіакомпанія Арабських Еміратів Air Arabia - low-cost авіакомпанія Арабських Еміратів. Літає в Шарджу з Москви, Єкатеринбурга, Казані і Уфи.

Flydubai   - Виконує бюджетні перельоти в Дубай Flydubai - Виконує бюджетні перельоти в Дубай.

Norwegian   low-cost авіакомпанія зі Скандинавії Norwegian low-cost авіакомпанія зі Скандинавії. Виконує регулярні рейси з Санкт Петербурга.

Pegasus Airlines   - турецька low cost авіакомпанія виконує регулярні рейси до Туреччини Pegasus Airlines - турецька low cost авіакомпанія виконує регулярні рейси до Туреччини.

Чим же відрізняються low cost авіакомпанії від звичайних?
На що варто звернути пильну увагу при купівлі авіаквитків у лоукостерів що б не залишитися скривдженим?
На що варто звернути увагу при покупці квитка у low cost авіакомпанії?
Які лоукостер здійснюють перевезення з Росії?

Новости