Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Тівата з Москви прямим рейсом

  1. Скільки летіти до Тівата з Москви прямим рейсом
  2. Найдешевші квитки Москви - в Тіват
  3. Найдешевші квитки з Москви в Тіват в цьому місяці
  4. Готелі в м Будва: Популярні
  5. пляжні зони
  6. куди сходити

Чорногорія на сьогоднішній день є дуже затребуваним туристичним маршрутом, і майбутнім мандрівникам варто знати, скільки летіти до Тівата з Москви прямим рейсом. З настанням піку відпусток у російських громадян затребуваність прямого рейсу Москва - Тіват зростає в кілька разів. Авіаперевізники виконують прямі рейси і польоти з пересадками зі столиці Російської Федерації до курортів Чорногорії.

Поділимося усіма подробицями, пов'язаними з польотом Москва - Тіват.

Скільки летіти до Тівата з Москви прямим рейсом

Прямі рейси з Москви в Чорногорію виконуються на регулярній основі. На літній сезон кількість рейсів значно збільшується. Оскільки віддаленість міст один від одного становить усього 2010 кілометрів, час польоту буде зовсім невеликим.

Прямий переліт Москва - Тіват в залежності від авіакомпанії і від конкретного рейсу триває від 2 годині 15 хвилин до 3 годин 15 хвилин.

Найдешевші квитки Москви - в Тіват

Прямі рейси надають такі авіалінії:

  1. Національний перевізник «Montenegro Airlines». Прямий рейс виконується з аеропорту Домодєдово. Летіти по маршруту 3 години 10 хвилин.
  2. Російські бюджетні авіалінії «Перемога». Час польоту складе 3 години 10 хвилин. Прямий рейс здійснюється з авіагавань Внуково.
  3. Аерофлот. Летіти з Москви в Тіват 3 години 5 хвилин. Політ буде проведений з Шереметьєво.
  4. R ed Wings. Час польоту сягне 3 годині 35 хвилин. Аеровокзал вильоту в Москві - Домодєдово.
  5. S7 Airlines. Прямий рейс з Москви в Тіват триватиме 3 години 20 хвилин. Політ виконується з Домодєдово.
  6. Уральські авіалінії. Летіти з Домодєдово в Тіват по часом 3 години 25 хвилин.

Дані перевізники в літню пору здійснюють в день по кілька прямих рейсів через високу затребуваність маршруту Москва - Тіват. Крім прямих рейсів авіакомпанії виконують польоти зі стиковками. Перевагою таких перельотів є унікальна можливість влаштувати невелике пригоди і побувати в нових містах:

  • Санкт-Петербург (стикування в Північній столиці виробляє авіакомпанія Росія, час пересадки може зайняти від 1 години до доби в залежності від обраного рейсу);
  • Белград (Air Serbia пропонує пасажирам летіти до столиці Сербії і зупинитися там на 50 хвилин або 23 години в залежності від побажань туриста).

Летіти з стиковками вибирають не багато мандрівників, оскільки це не є зручним і швидким варіантом дістатися до курорту Чорногорії. Сім'ям з маленькими дітьми та особам похилого віку краще віддати перевагу прямому рейсу. Політ з пересадками по часу є більш тривалим, однак, більш бюджетним способом подорожі з Москви в Тіват.

Найдешевші квитки з Москви в Тіват в цьому місяці

Повітряні ворота Чорногорії

На території Чорногорії функціонує два міжнародних вузла:

  1. Однойменний аеропорт Тіват (ворота Адріатики).
  2. Підгірці.

Повітряні судна, що летять з Москви, здійснюють посадку в Тіват, який віддалений від центру на 4 кілометри. Міжнародний аеровокзал спеціалізується на чартери з настанням туристичного сезону. Будівля являє собою єдиний термінал, який обслуговує рейси зі всіх куточків світу. Сервіс для пасажирів: пункти харчування, відділення банків, безкоштовний WIFI, магазини безмитної торгівлі Duty Free, оренда автомобілів , Сувенірні лавки, невеликий готель. Більш докладно про оренду авто в аеропорту Тіват і Подгоріца читайте в цій статті .

Від будівлі аеропорту курсують автобуси і таксі. По прильоту пасажирів, які обрали їхати в місто на автобусі, доведеться покинути будівлю авіакомплексу, пройти близько 100 метрів, далі буде зупинка. Автобуси курсують кожні півгодини і відправляються в Тіват, Будву, Подгорицу і інші місця. Вартість проїзду прямо пропорційна відстані: до Тівата - 2 євро, до Будви - 5 євро.

Готелі в м Будва: Популярні

Ціни на політ Москва - Тіват

Володіючи інформацією про те, які існують рейси, і скільки летіти з Москви в Тіват, туристи задумаються про вартість польоту. Як і в будь-який час незалежно від маршруту купувати авіаквитки слід відразу ж в обидва напрямки. Даний метод дійсно економить фінансові кошти. Вартість прямих рейсів в обидва боки:

  • Montenegro Airlines - 19416 рублів, включено 23 кілограми багажу;
  • Перемога - 20213 рублів, багажне місце оплачується окремо;
  • Аерофлот - 32155 рублів з одним безкоштовним місцем багажу до 23 кілограм;
  • Red Wings - 20392 рубля, не включаючи безкоштовний багаж;
  • S7 Airlines - 22370 рублів, багаж оплачується окремо при необхідності;
  • Уральські авіалінії - 22402 рубля, безкоштовний багаж до 10 кілограм.

Мандрівники, які не бажають самостійно планувати поїздку, вибирати тарифи на політ і бронювати готелі, можуть звернутися до відділень туристичних фірм. Турагенти підберуть вам путівку, що включає чартерний переліт, проживання в готелі, харчування, екскурсії та інші послуги за вибором клієнта. Варто пам'ятати також про різницю в часі між Москвою і Тіватом, яка становить 2 години.

пляжні зони

На курорті розташовується близько 18 громадських пляжних територій. Також в Тіват поширені маленькі бухти з зонами для купання і ресторанчиками. Рів'єра курорту складається з наступних островів: Квітів, Святого Марка, Милосердною Діви.

  1. У 3 кілометрах від центру чорногорського курорту розташовується пляж під назвою «Опатово» протяжністю 220 метрів. Зона оснащена всіма необхідними елементами для прекрасного проведення часу: душові кабіни, туалетні кімнати, парасолі, лежаки, кафетерії, паркувальні місця та інше.
  2. Затишний кілометровий пляж під назвою «Донья Ластва» віддалений від Тівата на півтора кілометра.
  3. Пляжна зона зі скелястої панорамою і пристанню розташувалася на мисі Селяново.
  4. У самому центрі Тівата уздовж набережної і поблизу популярних готельних комплексів знаходяться пляжі «Бєланов» і «Зупа». Душ, туалети, стоянка для автомобілів, кафе доступні відпочивальникам.
  5. Пляжна зона під назвою «Облатно» розташовується поруч з Радович і надає всі послуги. Місцевість оточена диким лісом, що притягує багатьох мандрівників.
  6. Любителям галькового пляжу слід відправитися в околиці Тівата і знайти місце під назвою «Красіци».
  7. Дивовижно гарний пляжною зоною визнана «Долина Пржно», де туристи зможуть насолодитися м'яким пісочком, оливковими деревами і сосновим лісом.

куди сходити

Місце, яке необхідно відвідати туристам, які прилетіли з Москви в Тіват, називається Порто-Монтенегро, відоме також як «Гавань мільйонерів». Маленьке містечко небувалою розкоші, розташований в місті. Тут кожен мандрівник відчує себе багатим бізнесменом або світською левицею, прогулюючись уздовж найдорожчих в світі яхт. Шикарні ресторани пропонують все найкращі шедеври кухонь світу, а працівники фешенебельних бутіків запропонують келих шампанського і маленький показ нарядів особисто для вас. Також тут знаходиться один з 10 найкрасивіших басейнів Європи «Пурабіч», де час завмирає.

Відвідавши військово-морський музей, туристи зможуть на власні очі побачити справжню підводний човен P-820 югославського виробництва, довжина якої становить 50 метрів. Також перебуваючи в Тіват, рекомендується побувати в Ботанічному саду з чилійськими смереками і бамбуком, в Етнографічному музеї, покататися на водному трамвайчику до острова Квітів зі старовинними монастирями.

Тіват

Новости