Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

S7 Priority - найкраща програма лояльності в транспортній галузі

20.06.2014 20

S7 Airlines, учасник глобального авіаційного альянсу one world®, отримала нагороду «Loyalty Awards 2014» за кращу програму лояльності в транспортній галузі - S7 Priority.

Премія за досягнення в індустрії маркетингу і лояльності, організована галузевим порталом «Бібліотека лояльності», в цьому році вручалася вперше.

«Ми раді, що члени журі оцінили нашу роботу. В цьому році ми активно розвивали програму. Для учасників S7 Priority з'явилися нові можливості, що дозволяють ще простіше заробляти милі і отримувати преміальні квитки. Зокрема, ми першими серед російських авіакомпаній надали можливість докуповувати милі, якщо їх недостатньо для оформлення премії. Також з'явилася можливість переводити милі зі свого рахунку на рахунок іншого учасника. Ми вдячні нашим постійним пасажирам і прагнемо зробити програму максимально зручною для них », - зазначила керівник директорату розвитку програми лояльності S7 Airlines Наталія Миколаєва.

Програма для часто літаючих пасажирів S7 Priority була заснована в 2008 році і нараховує на сьогоднішній день більше 900 000 учасників. Учасники програми можуть отримувати милі, літаючи рейсами S7 Airlines, інших авіакомпаній альянсу one world і користуючись послугами численних партнерів програми. В обмін на милі можна оформляти преміальні авіаквитки S7 Airlines і партнерів, підвищувати клас обслуговування при польотах власними рейсами S7 Airlines.

Нові учасники S7 Priority при реєстрації в програмі можуть зарахувати авіаперельоти, вчинені протягом шести місяців до реєстрації. Зареєструватися в програмі і дізнатися докладніше про новини та акції S7 Priority можна на сайті www.s7.ru.

Авіаквитки можна придбати на сайті www.s7.ru , Мобільному сайті m.s7.ru , Через додатки для iPhone і Android , І в усіх офісах продажів . Дізнатися точну інформацію про рейсах, забронювати і купити квитки можна також по телефону контактного центру авіакомпанії (дзвінок по Росії безкоштовний).

com.dotmarketing.viewtools.content.RadioMap@6ff640be [options = [True, False,], values ​​= [1, 0,], selectValue = true] - true


Поділитися

Новости