Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Росія": нові плани на Boeing-747 і 777. - FrequentFlyers.ru

Авіакомпанія "Росія" змінила свої плани по використанню широкофюзеляжного флоту Boeing-747 і Boeing-777: було запущено новий розклад, в якому ці борти задіюються на ряді популярних напрямків вже з квітня цього року - тобто, чекати залишилося лічені дні.

Зокрема, Boeing-747-400 буде літати з 30 квітня з Внуково в Сочі один раз в день. Виняток становитиме період з 10 травня до 30 липня. З 10 травня він буде щодня один раз літати до Сімферополя. У силі залишаються раніше анонсовані плани польотів "Джамбо" на Далекий Схід : З 30 травня 4 рази на тиждень (а з 2 серпня і 5 разів) в Петропавловськ-Камчатський, з 31 травня тричі на тиждень (а з 31 липня і чотири рази) до Владивостока, а з 1 серпня три рази в тиждень можна буде полетіти до Хабаровська. Очевидно, що в кінці липня-початку серпня прийдуть ще 747-ті, раніше літали в "Трансаеро" ( Зараз є тільки один борт EI-XLE ).

C 19 квітня в Сочі і Сімферополь раз в день буде літати Boeing-777-200, з середини травня цей же тип буде задіяний на рейсах в Магадан і Південно-Сахалінськ, а в червні-липня ці "сокири" будуть раз в тиждень літати в Петропавловськ-Камчатський.
До Сімферополя і Сочі також будуть літати колишні трансаеровскіе 777-300 , З 1 червня вони стоять в розкладі також на Хабаровськ і Владивосток.
Раніше на 772 і 773 планувалося літати до Ларнаки і Пафос, однак від цих напрямків "Росія" відмовилася.

Новости