Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Програма Miles and More авіакомпанії Lufthansa

  1. Як працює програма Miles & More
  2. Що дає програма Miles & More
  3. Як накопичити милі в програмі Miles & More
  4. Куди витратити милі Miles & More
  5. Зміна класу обслуговування
  6. покупки
  7. Готелі та прокат автомобілів
  8. Типи миль в програмі Miles & More
  9. Види статусів в рамках програми Miles & More

Miles and More - це провідна європейська програма заохочення постійних пасажирів, яка дозволяє накопичувати бонусні милі після кожного перельоту. Програма з'явилася 1 січня 1993 року і спочатку була досить скромною, але тільки за перші кілька років набрала популярність і привернула тисячі клієнтів у всьому світі. Зараз вона включає в себе більше 23 млн учасників, 40 партнерів-авіакомпаній і постійно розширюється. Як працює Miles and More? Які переваги цієї компанії? На ці та багато інших питань ми підготували відповіді в нашій новій статті.

На ці та багато інших питань ми підготували відповіді в нашій новій статті

Як працює програма Miles & More

Все просто і зрозуміло. Учасником програми може стати будь-який пасажир старше двох років, але все дуже індивідуально - одна карта на одну людину, навіть члени однієї сім'ї не можуть вести спільну карту або об'єднувати вже існуючі. Реєстрація проводиться безкоштовно на сайті авіакомпанії або під час реєстрації у стійки Lufthansa. Після внесення всієї необхідної інформації про себе, ви отримаєте тимчасову паперову карту учасника програми і можете відразу ж починати накопичувати милі. Як тільки на ваш рахунок надійшли перші бонусні милі, вам буде відправлена ​​пластикова карта учасника програми Miles and More. Якщо ж протягом 6 місяців на ваш рахунок не надійшла жодна миля, то дія карти тимчасово зупиняється.

Що дає програма Miles & More

Всі учасники програми Miles and More, які часто літають і активно збирають милі, можуть витрачати їх на всілякі бонуси і премії, наприклад, користуватися різними привілеями в аеропортах світу і під час польотів, подорожувати з великим комфортом, обслуговуватися без черги або в більш комфортабельних залах очікування, отримати безкоштовний переліт, користуватися перевагами при реєстрації або пільгами під час перевезення багажу і так далі. Милі накопичуються згідно з правилом: "Чим вище статус учасника програми - тим більше привілеїв він отримує".

Як накопичити милі в програмі Miles & More

Кожен політ зараховується і на вашому персональному рахунку накопичуються бонусні милі. Розмір бонусів залежить від обраного вами класу обслуговування і дальності або тривалості польоту. Відзначимо, що накопичувати милі Miles & More можна літаючи на рейсах будь-якої авіакомпанії, що входить до складу Star Alliance.

Можна накопичувати милі не тільки при польотах, а бронюючи готелі і машини, обслуговуючись в банках партнерів програми Miles & More. Бонусні милі також нараховуються при здійсненні покупок в певних магазинах мережі Duty Free, за розмови в роумінгу, якщо ваш мобільний оператор Beeline і так далі, з повним списком партнерів можна ознайомитися на сайті.

Куди витратити милі Miles & More

авіаперельоти

За накопичені милі можна купити авіаквиток. Нагадаємо, що Lufthansa співпрацює з 43 авіакомпаніями, але квитки для бронювання доступні тільки у 38 авіакомпаній (ви можете ознайомитися зі списком на сайті Люфтганза). Бронюючи квитки заздалегідь, ви автоматично стаєте учасником програми Fly Smart, яка дозволяє додатково економити кошти. Розрахувати вартість поїздки в милях допоможе спеціальний калькулятор миль.

До речі, за політ по преміальному авіаквитком додаткові милі вже не зараховуються.

Зміна класу обслуговування

Накопичені милі дозволяють підвищити клас обслуговування і переміститися, наприклад, з економ-класу в бізнес, отримавши додатковий рівень комфорту при перельоті, а також посадці і висадці.

покупки

Преміальними милями можна розплатитися в деяких магазинах мережі Duty Free, а також розраховуючись на борту літака.

Готелі та прокат автомобілів

Накопичені милі також можуть стати в нагоді і для оплати проживання в готелі або при оренді автомобіля. Однак вибір готелів і прокатних фірм зовсім маленький.

Типи миль в програмі Miles & More

У програмі Miles & More існує три типи миль: статусні, преміальні і HON Circle милі.

Статусні милі дають право заробити статус Frequent Traveller або Senator і вони зараховуються при авіаперельоті компаніями партнерами Star Alliance. Статус Frequent Traveller ви отримуєте при накопиченні 35000 миль, а статус Senator отримує кожен пасажир, який накопичив 100000 статусних миль. Будь-статус дійсний 2 роки. Якщо за рік користування програмою ви не досягли необхідної кількості миль для отримання статусу - то все накопичені милі обнуляються. Перерахунок миль відбувається 31 грудня кожного року, незалежно від того факту, коли ви зареєструвалися в програмі.

У статусних миль немає терміну дії.

Преміальні милі можна обміняти на премію, бонус або іншу привілей. Вони нараховуються за перельоти рейсами авіакомпаній-членів і партнерів Star Alliance, а також за використання послуг компаній-партнерів (прокат автомобілів, бронювання готелів і так далі).

Таким чином, розрахуватися можна тільки преміальними милями.

Милі NON Circle відносяться до найдорожчих і статусним, вони заробляються, коли ви робите польоти з авіакомпаніями Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, bmi, Brussels Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Lufthansa Regional, Lufthansa Private Jet, Luxair і SWISS або здійснюєте переїзди в поїздах AIRail в Німеччині і поїздах Airtrain в Швейцарії.

Види статусів в рамках програми Miles & More

Frequent traveller. Найпопулярніший і поширений статус. Присвоюється при накопиченні 35000 статусних миль протягом одного календарного року. Дійсний протягом двох років.

Senator. Більш престижний статус, який надає його власнику ряд переваг. Статус можна отримати, накопичивши 100000 миль протягом одного календарного року. Статус дійсний протягом двох років.

HON Circle. Найрідкісніший і авторитетний статус, який можна отримати тільки при накопиченні 600000 миль HON Circle протягом двох календарних років.

Програма Miles & More - це зручний і цікавий спосіб економити гроші на авіаперельотах!

Як працює Miles and More?
Які переваги цієї компанії?

Новости