Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підйом "Красноярські авіалінії"

Рената, якщо я при зустрічі з вами не сміявся і не привітаюсь, то значить це не я, а мій брат Олександр, нинішній директор Сибавіатранс

Рената, якщо я при зустрічі з вами не сміявся і не привітаюсь, то значить це не я, а мій брат Олександр, нинішній директор "Сибавіатранс". Ми близнюки. Народилися в Красноярську, закінчили школу і вступили до Ризький авіаційний інститут, закінчили його за фахом інженер цивільної авіації, повернулися до Красноярська. Я був начальником інженерно-авіаційної бази, потім працював головним інженером на авіаремонтному заводі, потім був головним інженером Красноярського регіонального управління. А потім з'явилася ідея створити власну компанію; ну, власне - це сказано надто голосно, ми не є єдиними власниками "Сибавіатранс".

"Сибавіатранс" народився 1 лютого 1995 р Ми себе не обмежували в термінології і назвах - регіональний перевізник, вантажний і т. Д. Почали з вільною тоді ніші - бізнес-авіації. Змогли знайти кредитну лінію, придбали "Фоккер". У нас до цих пір в "Шереметьєво-1" працюють два ділових літака. Погано було з місцевими повітряними лініями - ми змогли взяти в оренду Як-40 , Ан-24 і встати на регіональні перевезення . З'явилася вільна ніша на ПАНХовскіе роботи санавіації - взяли вертоліт. Сформувався попит на чартерні перевезення - орендували Ту-154. Ми просто шукали нішу, де можна було б займатися бізнесом. Сьогодні "Сибавіатранс" - в основному регіональна авіакомпанія.

Новости