Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підбірка дешевих авіаквитків: топ-6 напрямків від 47 євро

  1. Львів - Варшава
  2. Київ - Стокгольм
  3. Київ - Ханья
  4. Львів - Ес-Сувейра
  5. Київ - Барселона
  6. Київ - Нью-Йорк

Авіакомпанії продовжують радувати нас вигідними цінами на авіаквитки. У сьогоднішній підбірці - кілька цікавих варіантів подорожей до Європи, краще місце для серфінгу в Марокко і неймовірно вигідний варіант перельоту в Штати.

Львів - Варшава

Львів - Варшава

Ірландський лоукостер Ryanair знизив ціни на рейси зі Львова до столиці Польщі Варшави. Для деяких дат в листопаді квитки туди і назад доступні за ціною від 1457 грн. У вартість квитків входить тільки ручна поклажа. Переліт без пересадок.

Київ - Стокгольм

Київ - Стокгольм

У авіакомпанії МАУ з'явилися в продажу квитки по відмінним цінами на рейс з Києва до столиці Швеції Стокгольма. Вартість квитків туди і назад починається від 2584 грн. Квитки за такими цінами доступні для подорожей в період з вересня 2018 року по березень 2019 року. З собою на борт безкоштовно можна взяти тільки ручну поклажу. Переліт без пересадок.

Київ - Ханья

Київ - Ханья

Відмінний варіант подорожі на острів Крит пропонує авіакомпанія Aegean Airlines. Квитки з Києва в Ханью і назад для деяких дат в листопаді і грудні 2018 року доступні за ціною від 3567 грн. У вартість квитків входить тільки ручна поклажа. Переліт передбачає пересадку в Афінах, якою можна скористатися для знайомства з визначними пам'ятками грецької столиці.

Львів - Ес-Сувейра

Львів - Ес-Сувейра

У авіакомпанії Ryanair з'явилися в продажу квитки по відмінною ціною на рейси зі Львова в марокканський місто Ес-Сувейра. Ес-Сувейра розташована на Атлантичному узбережжі, в 170 км на захід від Марракеша, і вважається одним з кращих в Марокко місць для занять віндсерфінгом і кайтсерфінгом.

Для деяких дат в кінці листопада 2018 року квитки зі Львова в Ес-Сувейру і назад доступні за ціною від 3570 грн. З собою на борт безкоштовно можна взяти тільки ручну поклажу. Переліт передбачає пересадку в Дюссельдорфі, для якої необхідний біометричний паспорт або шенгенська віза. Для відвідування Марокко громадянам України потрібно заздалегідь оформляти візу.

Київ - Барселона

Київ - Барселона

Авіакомпанія МАУ пропонує квитки з Києва в Барселону за ціною всього від 3710 грн - у стільки обійдеться переліт туди і назад. Квитки за такою ціною доступні для подорожей з листопада 2018 року по квітень 2019 року. У вартість квитків входить тільки ручна поклажа. Переліт без пересадок.

Київ - Нью-Йорк

Київ - Нью-Йорк

Неймовірно низькі ціни на рейси з України в Нью-Йорк від Austrian Airlines! Так, квитки з Києва в Нью-Йорк і назад зараз доступні за ціною від 10431 грн. Практично стільки ж буде коштувати переліт в Нью-Йорк і назад зі Львова. У вартість квитків входить одна одиниця багажу і ручна поклажа. Переліт передбачає пересадку в Цюріху або Відні.

Квитки за акційною ціною будуть у продажу до 14 серпня 2018 року. Період подорожей: з 20 серпня по 9 грудня 2018 року і з 11 січня по 31 березня 2019 року.

Крім Austrian Airlines, недорогі квитки в Нью-Йорк з Києва зараз можна знайти у Lufthansa і Swiss.

Подорожуйте, живіть зі смаком, літайте з Tripway.com !

Новости