Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переліт з Москви в Тель-Авів - Варламов.ру

Якщо летіти до Ізраїлю не Ель Алем, то питань немає.
Якщо летіти з Ізраїлю будь-якою компанією, то вони все одно будуть.
Значить літаємо, тільки не Ель Алем, і буде счасьте (туди, назад - немає).

да ла. охуенная авіакомпанія. шість разів літав з ними. і ще чотири рази в липні полечу.

Це не автор фото і тексту, вчора, під стіною плачу, вигукнув, "аллах акбар"?

да ладно! це у вас російських якийсь ненормальний допит в аеропорту.
летів місяць назад з Києва, всім начхати в ізраїль я лечу, або в Сомалі. а в Бен-Гуріон зустріли всього парою питань і впустили в країну.
правда при вильоті з ізраїлю огляд дуже ретельний.

Не знаю, але літав разом з рабином, все було не так ...

4 фотка НЕ ​​фейк чи. через тиждень перевірю.

А навіщо це ви, Ілля, фотографували аеропорт Бен Гуріон? Напевно, ви терорист.

Зялт, я жінка, старша за тебе на багато років, можу собі дозволити. Ти - повний м ****** хлопчик, ну дитина ще. Причому дитина з труднощами в навчанні. Приїжджай ще раз - я тебе подивлюся. І ще: старайся- не стараються, все одно у тебе, як у Частки в Домодєдово, дядька в Аерофлоті немає. Ну і чого ти за копійки свій імідж труну? Ти ж в кремлівську Бранж мітиш, що не хухри-мухри! :)))))

Іллю дуже цікавить його імідж в очах жителів однієї дрібної близькосхідної країни, вважаю. Особливо його цікавить його імідж в очах однієї старої. Тепер він плаче і не знає, як це падіння виправити.

Якщо летіти до Ізраїлю не Ель Алем, то питань немає yurina_irina Розгорнути

новий новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий   yurina_irina   Розгорнути   новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий   yurina_irina   Розгорнути   новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий   yurina_irina   Розгорнути   новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий   ikarevitch   Розгорнути   новий pavsikakiy Розгорнути новий yurina_irina Розгорнути новий pavsikakiy Розгорнути новий yurina_irina Розгорнути новий pavsikakiy Розгорнути новий yurina_irina Розгорнути новий pavsikakiy Розгорнути новий ikarevitch Розгорнути новий

Сардельки-то, мабуть, свинячі? В авіакомпанії, дивлюся, працюють знатні тролі: D

bambik Розгорнути

новий новий   a_mikhael   Розгорнути   новий   bambik   Розгорнути   новий   a_mikhael   Розгорнути   новий   fossa_s   Розгорнути   новий   julinona   Розгорнути   новий   fossa_s   Розгорнути   новий   julinona   Розгорнути   новий   andyflowers   Розгорнути   новий a_mikhael Розгорнути новий bambik Розгорнути новий a_mikhael Розгорнути новий fossa_s Розгорнути новий julinona Розгорнути новий fossa_s Розгорнути новий julinona Розгорнути новий andyflowers Розгорнути новий

Летів би ІзраАір -не скаржився б на їжу в ЕльЛяль. У Ізраіаір дають сендвіч або салатик на вибір. все) А взагалі краще летіти до Ізраїлю з Шереметьєво Аерофлотом- взагалі нічого не питає ніхто і черги немає ніде) З Домодєдово, там і ЕльЛяль і ІзаАір і Трансаеро-завжди буде співбесіда) Трансаеро взагалі дуже любить рейс Москва -ТельАвів. Це чи то був 1-ий чи був один з перших рейсів компанії- в економ класі вініще безкоштовне, все красиво і зручно і смачно)))
Ав країні дуже навіть добре, набагато краще ніж всі думають)) Приїжджайте)

Домодєдово - хоч якась подоба цивілізації. Гаразд, у Ерофлота еропорта немає. Нормальні, тихі хлопці, мої друзі кажуть. Головна риса - тихі. Хотілося, щоб були і послужливі. Не, я звичайно пам'ятаю і розумію, що будь-яка гопота в Росії - прИнц. Але не наслідний адже. Про рило в Калашному ряду не треба забувати. :)

Ну якось незрозуміло, навіщо бути послужливим у друзів однієї ізраїльської старої.

yurina_irina Розгорнути

новий новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий   Irina Moskvina   Розгорнути   новий   yurina_irina   Розгорнути   новий   pavsikakiy   Розгорнути   новий pavsikakiy Розгорнути новий Irina Moskvina Розгорнути новий yurina_irina Розгорнути новий pavsikakiy Розгорнути новий

дуже чіткі фотографії, пощастило з погодою

Щодо огляду згодна. Коли я в 2000 р туди літала з Пітера, довели до сліз своїми питаннями

Чому так?
Що там за жахи трапилися ??

benzdocent Розгорнути

новий

пост НІАЧ

Любиш ти по смітниках шлятися - то в Сомалі, то в Ізраїль ....

А що йому лякатися-то після Росії? :)

Треба ж! Євреї не прислухалися до мудрих урбаністичним умовлянням пана Каца і побудували багаторівневі розв'язки скрізь, де тільки можна! Вай-вай, які нехороші євреї! Зовсім не слухають мудрого Каца. Немає пророка в єврейському вітчизні. Зате цього пророка - співака урбанізму слухають тупорилі московити-селюк.

Це не автор фото і тексту, вчора, під стіною плачу, вигукнув, "аллах акбар"?
А навіщо це ви, Ілля, фотографували аеропорт Бен Гуріон?
Ну і чого ти за копійки свій імідж труну?
Що там за жахи трапилися ?
А що йому лякатися-то після Росії?

Новости