Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переліт першим і бізнес класом! Кращі авіакомпанії для польоту з комфортом!

  1. Тайські авіалінії (Thai Airways) - переліт першим і бізнес класом!
  2. Сінгапурські авіалінії (Singapore Airlines) - переліт першим і бізнес класом!
  3. Авіакомпанія Emirates - переліт першим і бізнес класом!
  4. Авіакомпанія Етіхад (Etihad) - переліт першим і бізнес класом!
  5. Авіакомпанія «Cathay Pacific» - переліт першим і бізнес класом!

Сучасні авіакомпанії не втомлюються доводити, що повітряний переліт може стати незабутньою подорожжю і продовженням приємного відпочинку. Вибираючи Перший і Бізнес клас, клієнт отримує все можливе увагу персоналу і має можливість насолодитися розкішшю, яка часто перевищує всі очікування.

Існує когорта авіакомпаній, які продовжують виводити перельоти на новий люксовий рівень, постійно вдосконалюючи свій сервіс.

Тайські авіалінії (Thai Airways) - переліт першим і бізнес класом!

На борту тайських авіаліній (Thai Airways) пасажир Першого і Бізнес класу відчуває себе не просто VIP-клієнтом, а й бажаним гостем, якому приділяється максимум уваги
На борту тайських авіаліній (Thai Airways) пасажир Першого і Бізнес класу відчуває себе не просто VIP-клієнтом, а й бажаним гостем, якому приділяється максимум уваги. Родзинкою цієї авіакомпанії є душевний гостинність і щира турбота про клієнтів. Крім розкішних сидінь і функціонального салону, до послуг пасажирів Першого класу переговорна зона, сектор підключення до Wi-fi, а також унікальний сервіс - спа-салон, де можна насолодитися тайським масажем.

Для клієнтів Бізнес класу передбачена необхідність постійно залишатися на зв'язку, тому всі місця обладнані доступами до електроживлення і персональними телефонами. Кухня на борту також відповідає класу «люкс» і пропонує як традиційні тайські, так і європейські блюда.

Приємним сюрпризом стануть і бонусні програми для постійних клієнтів.

Спецпропозиція

Сінгапурські авіалінії (Singapore Airlines) - переліт першим і бізнес класом!

Авіалінії Сінгапуру (Singapore Airlines) стали втіленням азіатського прагнення до досконалості. Ця авіакомпанія ні раз ставала кращою в світі! Створюючи Перший і Бізнес класи, головним орієнтиром стало бажання пасажира відчути себе привілейованим клієнтом і отримати все найкраще.

Особливістю Singapore Airlines є те, що всі надані товари виключно Luxury класу. Духи, засоби гігієни, постільна білизна, косметичні набори - все це вироби таких відомих брендів як Givenchy і Salvatore Ferragamo. Стюардеси готові допомогти на перший поклик, залишаючись при цьому абсолютно ненав'язливими.

Пасажирам пропонується меню, в якому поєднується європейська і азіатська кухня. Родзинкою є смачні морепродукти з оригінальними соусами і заправками. Каюти витримані в стилі вишуканої розкоші, а за рахунок продуманого планування в Бізнес класі, як і в Першому, зберігається відчуття особистого простору і конфіденційності.

Спецпропозиція

Авіакомпанія Emirates - переліт першим і бізнес класом!

Це одна з найстаріших і розкішних авіаліній ОАЕ
Це одна з найстаріших і розкішних авіаліній ОАЕ. Перший клас тут перевершує будь-які очікування. Головна особливість - особлива увага до деталей і надання ексклюзивних послуг. Так Перший і Бізнес клас вражають розкішшю і прагненням передбачити будь-які бажання пасажира.

Всі каюти обладнані міні-баром, гардеробом, зручним кріслом-ліжком. На борту є можливість не тільки скористатися душем, але і побалувати себе спа-процедурами.
Всі каюти обладнані міні-баром, гардеробом, зручним кріслом-ліжком
Розважальна програма включає тільки новинки світу музики і кіно. Крім того, пасажири Бізнес і Першого класу мають можливість відмінно провести час в лаундж-зоні, обладнаній баром, фуршетних столом і зручними диванчиками для веселого спілкування. Кухня пропонує на вибір меню, гідне кращих ресторанів світу. Безліч приємних сюрпризів в поєднанні з бездоганним сервісом - переліт може здатися занадто коротким.

Спецпропозиція

Авіакомпанія Етіхад (Etihad) - переліт першим і бізнес класом!

Авіакомпанія Етіхад постійно працює над поліпшенням якості сервісу і послуг, що надаються
Авіакомпанія Етіхад постійно працює над поліпшенням якості сервісу і послуг, що надаються. Пасажири, що здійснюють політ в Бізнес або Першому класі цієї авіакомпанії, крім відмінного обслуговування і розкішних умов можуть насолоджуватися відчуттям привілейованості. Головне правило сервісу на борту - клієнт завжди правий і сам вирішує, як провести час перельоту, яке меню вибрати і якими послугами користуватися.

Салон Першого класу - це шкіряні сидіння-ліжка, вбудоване масажне пристрій, міні-бар, широкоформатний монітор і розсувні двері, що дозволяють залишитися наодинці з усією розкішшю.
Салон Першого класу - це шкіряні сидіння-ліжка, вбудоване масажне пристрій, міні-бар, широкоформатний монітор і розсувні двері, що дозволяють залишитися наодинці з усією розкішшю
В Бізнес класі об'єднані комфорт і функціональність. Тут можна як продовжити роботу над важливим проектом, так і розслабитися після зустрічі. Крім цього, можна скористатися послугами персонального консультанта по меню і замовити страви, за власними уподобаннями.

Спецпропозиція

Авіакомпанія «Cathay Pacific» - переліт першим і бізнес класом!

Авіакомпанія Cathay Pacific створює відчуття не просто польоту, а «ширяння» в хмарах! Перший клас - це не окрема каюта, це персональні апартаменти на борту літака. Розслаблююча атмосфера, розкішні килими, витончений декор створюють відчуття спокою і респектабельності. Мультимедійний екран, колекція кращих фільмів і музичних збірок дозволять провести час в повітрі максимально приємно.
Авіакомпанія Cathay Pacific створює відчуття не просто польоту, а «ширяння» в хмарах
А довершить враження розкоші вишукане інтернаціональне меню і велика винотека. Бізнес клас на борту цієї авіакомпанії поєднує собі функціональність і сучасні технології, пропонуючи місця, які можуть стати зоною відпочинку та розваг або персональним офісом прямо в повітрі. Всі деталі тут продумані до дрібниць. Пасажир має можливість самостійно регулювати особистий простір і використовувати його на свій розсуд.
Головний секрет успіху даних авіакомпаній - прагнення до досконалості в усьому. Ідеальний сервіс, бездоганне обслуговування, вишукана кухня, максимальний комфорт і функціональність - все це робить час, проведений на борту, незабутнім.
А постійні і щасливі клієнти це запорука процвітання будь-якої компанії.

Спецпропозиція

Новости