Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переліт Москва Комсомольськ-на-Амурі літаком ВІМ-Авіа

  1. Найдешевші квитки з Москви в Комсомольськ-на-Амурі і назад

Авіакомпанія ВІМ-авіа замінила збанкрутілу Трансаеро на рейсах на Далекий Схід. 28 жовтня компанія відкрила рейс Москва Хабаровськ , А починаючи з 23 листопада перевізник почне обслуговувати переліт літаком Москва Комсомольськ-на-Амурі. Авіаквитки вже в продажу за ціною від 40700 руб. за подорож в обидва боки, включаючи всі збори і податки. Розповім про все докладніше.

Розклад рейсу Москва Комсомольськ-на-Амурі

Рейс буде здійснюватися через Братськ. Тобто, подорож не буде прямим. Як я вже сказала, перельоти стартують вже 23 листопада. Що стосується більш детального розкладу, з Москви (Домодєдово) літак ВІМ-авіа буде вилітати в Комсомольськ-на-Амурі по середах і неділях о 19.35, прибуття о 12.40. Зворотний авіарейс буде вилітати в столицю по понеділках і четвергах о 14.40, прибуття о 18.40. Для кожного аеропорту вказано місцевий час. Тривалість перельоту - близько 11 годин.

Стиковка в Братську

Стиковка в Братську відбуватиметься за таким розкладом: в Братськ з Москви літак буде прилітати о 5.40, далі по маршруту він буде вилітати о 7.00. На зворотному шляху в Москву з Братська рейс буде прибувати о 16.40, відправлятиметься далі о 18.00. Тривалість перельоту - близько чотирьох годин.

Лінія буде обслуговуватися літаком Ейрбас А319-111 в компонуванні економ класу.

Найдешевші квитки з Москви в Комсомольськ-на-Амурі і назад

Пересадки Авіакомпанія Знайти квиток

05.06.2019

14.06.2019

2 пересадки

2 пересадки

Знайти від 69 689

Інші авіакомпанії не виконують рейсів Москва Комсомольськ-на-Амурі, на жаль. А це значить, що поки на напрямку немає конкурентів, відповідно, годі й чекати адекватних цін. Можливо, вам буде цікаво, з чого складається вартість квитка на літак .

Новости