Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пасажирам економ-класу авіакомпаній США і Європи почали пропонувати меню ресторанів а-ля карт

Харчування в польоті не має зоряної репутації і не потішить гурмана, але кілька авіакомпаній все ж влаштовують ресторан а-ля карт для пасажирів економ-класу
Харчування в польоті не має зоряної репутації і не потішить гурмана, але кілька авіакомпаній все ж влаштовують ресторан а-ля карт для пасажирів економ-класу.

Авіакомпанії США і Європи тепер почали пропонувати пасажирам зробити замовлення перед польотом і вибрати з меню, яке частіше зустрічається в салонах першого класу.

Як зазначає Нікос Лукас, консультант авіакомпаній з харчування і засновник inflightfeed, це повальне захоплення почалося в минулому році і з тих пір авіакомпанії одна за одною починають пропонувати програму попереднього замовлення обіду на борту літака.

AirBerlin виступив першовідкривачем системи а-ля карт для економ-класу, пропонуючи пасажирам їжу з ресторану Sansibar.

Блейн Міясато, віце-президент гавайської авіакомпанії, працює з місцевими ресторанами Гаваїв, щоб порадувати пасажирів місцевою кухнею.

Статистичні дані показують, що пасажири готові заплатити трохи більше за хороший обід. Austrian Airways продає приблизно 600,000 замовлених обідів в рік, в той час, як US Airways, першими в США запустили цю програму в серпні, продали близько 5 000 таких обідів. В даний час американський перевізник продає харчування - DineFresh тільки для рейсів, що вилітають з Філадельфії і Шарлотти, хоча вони планують розширити програму в майбутньому.

Поки пасажири зобов'язані замовити обід за 24 або 48 годин до вильоту, але скоро такий часовий ценз може змінитися. Austrian Airlines дозволяє пасажирам, що вилітають з Відня, робити замовлення за годину до відправлення в спеціальному кіоску в аеропорту.

KLM ввела харчування а-ля карт в листопаді минулого року і зробила це тільки через те, що виріс споживчий попит. Компанія не має перспективи отримати додаткові доходи. Як пише CNN, Джейн Чон-Бау, прес-секретар KLM, стверджує, що дана послуга приносить компанії додаткові витрати. Проте, компанії йдуть на ці витрати, щоб підвищити лояльність пасажирів до бренду.

Новости