Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда літака в авіакомпанії бізнес-авіації

  1. Якість сервісу: чого потрібно вимагати?

Стандартний чартерний рейс - це рейс за одиничного спеціальним замовленням, можливо, терміновий. Звідси випливає, що оплачується він за повним тарифом. Оренда ж літака у авіакомпанії передбачає сплату їй щомісячного внеску в обмін на гарантовану кількість годин, завжди готовий до вильоту літак потрібного класу і оплату годин понад мінімальної кількості за пільговою ставкою.

Про серйозний підхід авіакомпанії до справи говорить різноманітність її послуг. Оренда літаків може бути розділена на три великі напрями - вантажні перевезення , VIP-чартери, групові рейси. Кожен напрямок можна розділити на безліч дрібніших видів.

Різноманітність послуг говорить про високу кваліфікацію персоналу компанії і досвіді менеджерів. При цьому і ціна послуг оренди літака в такий авіакомпанії може бути нижче через велику кількість замовлень. У будь-якому випадку остаточно сформувати вартість оренди літака у авіакомпанії бізнес авіації можна тільки при спілкуванні з менеджером в телефонному режимі. Кваліфікований авіа-оператор запропонує Вам інформацію про наявність вільних повітряних суден в авіакомпанії бізнес авіації, їх класі, технічні характеристики, пасажиромісткості, вантажопідйомності, комплектації салона.Предложіт найбільш підходящий для Вас варіант оренди літака. Ознайомить з переліком додаткових послуг: Ви можете вибрати колір і матеріал оббивки салону, кількість "кімнат" в салоні літака, обумовити наявність офісного обладнання або обладнання для розваг, замовити спеціальне меню, оформити замовлення на трансфер до місця призначення, оренду автомобіля в пункті прибуття, бронювання готельних номерів. Кваліфікований менеджер при першому ж дзвінку з'ясує всі нюанси, пов'язані із замовленням, і в максимально короткий термін зв'яжеться з Вами і повідомить ймовірні варіанти оренди літака у авіакомпанії, їх вартість і запропонує можливі варіанти знижок і способи економії коштів.

передзвоніть мені

Переглядаючи та ранжуючи авіакомпанії бізнес авіації, потрібно звернути увагу на парк літаків авіакомпанії. Навіть якщо вам потрібна тільки ділова авіація авіакомпанії для польотів бізнес-класу, зверніть увагу, чи є у авіакомпанії вантажні літаки, вертольоти або можливість їх надати. Крім усього іншого, якщо вам коли-небудь знадобляться нові авіаційні послуги, Ви зможете отримати знижку у своїй старій компанії як постійний клієнт. Багато клієнтів, часто замовляють особисті перельоти надалі звертаються в компанію для замовлення групового рейсу для збору команди в певному місці на конференцію, спільних відпочинок, медичні перевезення для обстеження або лікування на іншому континенті, вантажні перевезення при переїзді і небажанні розлучатися зі звичною обстановкою. Ви також можете стати членом клубу авіакомпанії бізнес авіації і, виплачуючи щомісячні внески, користуватися повітряними судами, що знаходяться на балансі клубу в потрібний Вам час.

Якість сервісу: чого потрібно вимагати?

Клієнти, які замовляють послуги бізнес авіації, як правило, вимогливі і звикли очікувати кращого. На Російському ринку досить багато авіа-операторів, що надають послуги повітряних перевезень. Щоденна боротьба за клієнтів змушує постачальників послуг знаходити все більше нових рішень для поліпшення якості обслуговування, пропонувати все більш різноманітний сервіс, прагнути надати замовнику все більш широкий вибір повітряних суден, щоб у клієнтів виникало бажання і надалі користуватися послугами обраної авіакомпанії бізнес авіації. Що повинні надати їм авіакомпанії бізнес авіації з високим рівнем сервісу?

  • персонального менеджера
  • Якісний сайт з послугою онлайн калькулятора ціни польоту і інтерактивної зворотним зв'язком
  • Великої кількості додаткових послуг (бронювання готелю, трансфер, складання програми туру, прискорене проходження паспортного і митного контролю)
  • Комплексні пропозиції для замовників різного типу - від промисловців до зірок шоу-бізнесу
  • Власну диспетчерську службу
  • Власну службу технічного обслуговування авіапарку
  • Конфіденційність послуг.
Якість сервісу: чого потрібно вимагати?
Якість сервісу: чого потрібно вимагати?
Що повинні надати їм авіакомпанії бізнес авіації з високим рівнем сервісу?

Новости