Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Окупанти закрили аеропорт в Сімферополі

В окупованому Криму в понеділок як мінімум півтора десятка рейсів затримуються на виліт і близько шести на приліт в аеропорту Сімферополя нібито через погоду. В окупованому Криму в понеділок як мінімум півтора десятка рейсів затримуються на виліт і близько шести на приліт в аеропорту Сімферополя нібито через погоду

Більшість рейсів, які можуть не вилетіти з Сімферополя за розкладом, направляються в Москву. Також затримуються рейси в Санкт-Петербург, Сочі / Адлер і Єкатеринбург.

«В аеропорту« Сімферополь »через погодні умови затримано приліт рейсів авіакомпаній« Аерофлот »,« Глобус »,« Уральські авіалінії »і Nordwind з Москви, рейс авіакомпанії« Росія »з Санкт-Петербурга і авіакомпанії« Аерофлот »з Сочі», - повідомили в прес-службі аеропорту, передає Кримінформ.

Частина затриманих рейсів спрямовані на запасний аеродром в Анапу.

На виліт затримуються рейси авіакомпаній «Аерофлот», «Глобус», «Уральські авіалінії» і Nordwind в Москву, рейс авіакомпанії «Росія» в Санкт-Петербург.

У той же час, Telegram-канал Mash пише, що причиною затримок рейсів міг стати нічний ремонт злітно-посадкової смуги, який не встигли завершити, а також те, що РФ могла ввести «антитерористичні заходи».

«Аеропорт Сімферополя закрили - і на виліт, і на приліт. З ранку там все глухо, всі рейси розгортають і перенаправляють в Анапу і сусідні міста. А тепер дві версії. Перша, офіційна: вночі ремонтували взлётку, закінчити роботи не встигли, це заходи безпеки. Друга, можлива: в регіоні ввели антитерористичні заходи », - йдеться в повідомленні.

Новости