Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини - АРКТУР ДМС, приймає туроператор

  1. LATESTN:

LATESTN:


16.04.2013. За даними російського сервісу онлайн-бронювання готелів Oktogo.ru, топ-10 міст для подорожей на травневі свята включає Санкт-Петербург, Таллінн, Париж, Ригу, Рим, Прагу, Київ, Амстердам, Барселону і Вільнюс. Рейтинг складений на основі пошуків і бронювань. Із зарубіжних країн, до п'ятірки лідерів входять Італія, Франція, Іспанія, Чехія та Україна, повідомили Псковській Стрічці Новин в компанії.

За співвідношенням ціна-якість, експерти рекомендують провести травневі канікули в Прибалтиці, подорож куди обійдеться в 15 тисяч рублів на три дні на людину, включаючи авіаквитки і готель, а також невеликих італійських містечках, таких як Венеція, Бергамо, Болонья і Верона. Туристів в цей час там не так багато, так як високий сезон ще не настане. З російських міст варто відправитися в подорож по Золотому кільцю Росії, а також відвідати Псков і Великий Новгород. На Україні - Київ і Одесу.

10/04/13. За підсумками березня 2013 Вікіпедія українською мовою є першою в світі за темпами зростання популярності серед найбільших Вікіпедій.

Про це повідомив Генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України, виконавчий директор Громадської організації "Вікімедіа Україна" Юрій Пероганич.

"За минулий місяць в українській Вікіпедії було переглянуто 83,5 мільйона сторінок, що на 76% більше, ніж в березні 2012. У першій світовій п'ятірці за швидкістю зростання відвідуваності також Вікіпедії арабською (+ 64%), в'єтнамською (+ 52%) , російською (+ 48%) і турецькою (+ 47%) мовами ", - зазначив він.

Крім того, за словами Пероганича, наша Вікіпедія в березні досягла ще одного рекорду - вперше за показником числа переглянутих сторінок вийшла на 18 місце серед 285 світових вікіпедій різними мовами.

Отже, за кількістю статей, яких зараз налічується понад 438 тис., Українська Вікіпедія знаходиться на 14 місці в світі. Оскільки редагувати або створювати в ній нові статті може кожен, хто має доступ до Інтернету, тільки протягом березня хоча б одну правку зробили 2200 осіб, з них 700 здійснили понад п'ять редагувань, і 150 - понад 100. За місяць було створено 4416 нових статей , в середньому по 143 за день, тому розрив з в'єтнамської Вікіпедією, що займає 13 місце, зменшилася за місяць на 3316 статей.

"Об'єктивні показники української Вікіпедії показують, що Україна входить до двадцятки найбільш передових країн світу за станом розвитку інформаційно-комунікаційних технологій і інформаційного суспільства. Міжнародні рейтинги є потужним інструментом міжнародного маркетингу країн, а занижені показники України в цих рейтингах є результатом використання в них недостовірних або застарілих даних ", - повідомив директор" Вікімедіа Україна ".

05/04/2013. З початку літньої навігації 2013 року в аеропорту "Бориспіль" рейси всіх міжнародних авіаперевізників будуть обслуговуватися в новому терміналі D.

Так, протягом березня в новий термінал перевели рейси авіакомпаній Аерофлот, EL AL, S7 Airlines, Azerbaijan Hava Yollari, Air Moldova, Белавіа, Astra Airlines, Somon Air, повідомляє прес-служба аеропорту.

Зараз термінал D обслуговує рейси 31 авіакомпанії, що виконують до 75 рейсів на добу, - Air Arabia, Fir Astana, Astra Airlines, "Аерофлот", "Армавіа", Air France, Azerbaijan Hava Yollari, Austrian Airlines, Alitalia, British Airways, "Бєлавіа «, Air Baltic, Czech Airlines, Lufthansa, Estonian Air, El Al, Fly Dubai, Fly Georgia, KLM, LOT, Air Moldova, Norwegian Air Shuttle, Royal Jordanian Airlines, S7 Airlines," Росія ", Turkish Airlines, Turkmenistan Airlines, UtAir (Росія), UtAir Ukraine, Uzbekistan Havo Jullary, Scat Airlines.

Протягом квітня 2013 року заплановано переклад в термінал "D" авіакомпанії Ukraine Mediterranean Airlines, після чого буде здійснено перехід авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і "Роза Вітрів".

Зараз в терміналі В обслуговують виключно внутрішні рейси.

Термінальний комплекс D аеропорту "Бориспіль" є найбільшим в Україні. Він оснащений 11 стаціонарними аеромостами з автоматизованою системою докірованія (для посадки / висадки), які дозволяють приймати 6 великих (класу «Боїнг-747") і 5 невеликих (класу «Боїнг 737») літаків.

За минулий рік Україна стала популярнішою серед іноземців як туристичний напрямок. Експерти відзначають, що в другій половині 2012 року українські міста відвідало приблизно 4 мільйони іноземців, що 20% більше, ніж було в 2011 році, пише Кореспондент.

У рейтингу Всесвітнього економічного форуму по конкурентоспроможності в сфері туризму Україна піднялася з 85-го на 76-е місце. Крім того, відомі в світі туристичні видання, такі як Trip Advisor, Glob Spots, National Geographic і Lonely Planet вперше в 2013 році почали радити Україні, як невідомий куточок Європи, відпочинок в якому коштує значно дешевше, ніж в інших країнах континенту.

Зокрема USA Today пише, що проживання в Україні обійдеться американському туристу в $ 50 в день (на $ 5 дешевше, ніж в Монголії, і на $ 30 дешевше, ніж в сусідній Угорщині).

Серед іноземців найбільшою популярністю користуються пам'ятники архітектури в Києві, Одесі, Львові та Криму, а також санаторії Західної України.

За словами начальника управління туризму Львівської міської ради Надії Радіоненко, серед туристів значно збільшилася німців і поляків.

Однак, незважаючи на дешевизну, в Україні є недолік, який іноді відлякує гостей з-за кордону - проблеми з інфраструктурою. За словами власника SPA-готелю Ігоря Куруса, не кожен європеєць погодиться на поїздку в українських поїздах.

Поряд з цим експерти прогнозують, що в 2013 році туристів в Україну збільшиться ще на 25%, оскільки більшість європейців планують свої поїздки за рік.

03/04/2013. Рада з питань туризму і курортів на минулому в Києві туристичній виставці UITT'2013 оголосив результати національного рейтингу "100 кращих готелів України".
Фото: Прем'єр ІнтернешнлВ рейтингу "100 кращих готелів України" представлені готелі всіх регіонів України. Найбільше високих оцінок заслужили готелі Києва, Львівської області, Криму, Одеській області, Харківської області та ін. У порівнянні з минулим роком список суттєво оновився, розширилася також і географія представлених roulette online australia міст - туристичних центрів.
Серед готельних операторів лідирує "Прем'єр Інтернешнл" - в рейтинг потрапили 11 готелів з його мереж "Прем'єр Готелі" і "Акорд Готелі".
У Києві найкращими готелями визнали: Бутік-готель Рів'єра, Преьмер Палас, Дніпро, Президент Готель, Alfavito, Fairmont Grand Hotel, Hayat Regency Kiev, Ibis Kiev, InterContinental Kiev, Opera Hotel, Radisson Blu Kiev Podol і інші.
У Донецьку готелями, які увійшли в 100 кращих в Україні, стали: Donbass Palace, Park Inn by Radisson Donetsk, Victoria Hotel та інші.
Оцінка готелів з короткого списку, сформованого оргкомітетом і включав самовисуванців, проводилася експертами за п'ятьма ключовими параметрами: номерний фонд, служба харчування, СПА і фітнес, конференц-сервіс, персонал. Остаточний список 100 кращих готелів затвердила Рада з питань туризму і курортів.

для турагентів

Дисконтні тарифи, миттєве підтвердження в нашій новій системі замовлення туристичних послуг!

Новости