Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини

Аеропорт Толмачево перейшов на літній розклад

З 31 березня в аеропорту Толмачево почало діяти літній розклад з відкриттям нових рейсів, відновленням сезонних маршрутів і збільшенням частоти по ряду напрямків.

Ми вже повідомляли про підсумки конкурсу на створення нового логотипу серед дизайнерів-аматорів. Цей конкурс привернув увагу великої кількості учасників, до нас надійшло чимало листів, дзвінків і відгуків.

Цей конкурс привернув увагу великої кількості учасників, до нас надійшло чимало листів, дзвінків і відгуків

Однак мало хто знає, що паралельно з цим в розробці фірмового знака для «Толмачево» також змагалися кілька дизайнерських агентств.

За рішенням Ради директорів один з розроблених ними логотипів і був визнаний абсолютним лідером - як серед варіантів колег-професіоналів, так і серед логотипів, запропонованих учасниками конкурсу.
У числі переваг нового знака не тільки його оригінальність. Легко і витончено в ньому відображені головні особливості новосибірського аеропорту. При погляді на композицію-сніжинку з шести літаків навіть людині, яка мало що знає про «Толмачево», стане ясно, що це великий сибірський аеропорт, розташований в центрі перетину магістральних повітряних шляхів, що з'єднують Європу і Азію, схід і захід, північ і південь .
У травні 2004 року закінчився термін реєстрації колишнього фірмового знака «Толмачево». І саме логотип-сніжинка прикрасить відтепер прапори та вивіски, офіційні бланки і печатки підприємства, буде красуватися на авіаквитках і стінах аеровокзалів, спецодязі і спортивній формі. Словом, буде представляти обличчя аеропорту в Росії і на міжнародному рівні.

Новости