Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нова low cost авіакомпанія Iberia Express - Блог Купібілет

На карті Європи з'явився новий бюджетний перевізник - Iberia Express, дочірня компанія національного перевізника Іспанії Iberia. Сітка маршрутів до кінця ще не узгоджена, але передбачається почати з регіональних маршрутів, а влітку вийти на міжнародний ринок.

Перші рейси вирушать в Майорку, Аліканте , Малагу і Севілью. Згідно з планами авіаперевізника, всього планується освоїти 17 маршрутів, з яких 12 національних та 5 міжнародних.

З 1 травня, будуть відкриті рейси в Віго, Лансароте, Гранаду, Менорка і на Ібіцу. А в червні-липні планується вихід на міжнародний ринок. Першими інтернаціональними напрямками Iberia Express стануть Дублін, Рига, Міконос і Неаполь. В цей же час з'являться нові напрямки по Іспанії - Сантьяго-де-Компостела, Фуертевентура і Ла-Пальма. З вересня 2012 року планується почати польоти і в Амстердам.

Польоти почалися 25.03.12, але продаж квитків з сайту авіакомпанії стартує 28 березня. Одночасно з початком польотів, Iberia Express стала членом альянсу Oneworld.

Базуватися авіакомпанія буде в Мадриді в аеропорту Барахас (Aeropuerto de Madrid-Barajas). У парку Iberia Express будуть експлуатуватися літаки Airbus A320 в двокласній компоновці, до кінця року планується ввести в експлуатацію 17 літаків.

Хочете підібрати квитки в подорож?

підібрати квитки

поділіться записом

Хочете підібрати квитки в подорож?

Новости