Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нова бюджетна авіакомпанія - дешеві авіарейси між Європою і США - AllTravels.com.ua

Фраза «дешево літати» набуває нового змісту Фраза «дешево літати» набуває нового змісту. У Європі запустили новий лоу-кост авіакомпанії. Вона починає виконувати авіарейси з Європи в США. Ціна на авіаквиток починаються від 99 євро в одну сторону.

Дешеві польоти стали можливі завдяки змінам в авіаційному ринку. Перші дешеві перельоти за кордон почав норвезький і ісландський WOW. Тепер в гру вступає великий гравець. Ніхто не намагався дешево літати через Атлантичний океан в такому масштабі. Авіакомпанія Level являє собою нову бюджетну авіакомпанію Міжнародної Airlines Group - власник, серед іншого, British Airways і Iberia.

Початок польотів очікується з 1 червня. Варто відзначити, що авіаквитки вже у продажу!

Варто відзначити, що авіаквитки вже у продажу

Як базою вибрали Барселону в аеропорту Ель - Прат. Цікаво, але авіакомпанія Level з червня 1 запланувала рейси в Лос - Анджелес (два рази на тиждень), через день починаються польоти в Окленд (близько Сан - Франциско - три рази в тиждень). Тарифи на традиційних авіакомпаніях набагато дорожче.

США це тільки початок. 10 червня авіакомпанія Level починає здійснювати польоти в Пунта Кана в Домініканській Республіці. Карибський рай буде доступний всього за 149 євро в одну сторону. За ту ж ціну ми можемо купити квиток в аргентинський Буенос - Айрес (польоти починаються з 17 червня)

У 2018 році авіакомпанія Level почне літати в інші європейські міста. Він також повідомив, що найближчим часом планують організувати польоти в Азію.

Ми повинні пам'ятати, як і в інших бюджетних авіакомпаніях, за додаткові послуги доведеться заплатити. Однак, кожен пасажир матиме доступ до великої розважальної системі на борту. Що цікаво - і це не є стандартом навіть у традиційних лініях - на борту буде можливість користуватися високошвидкісним доступом в Інтернет. Ціна становить 8,99 євро.

Польоти здійснюватимуть на літаках A330 Airbus . Вони мають місткість 293 пасажирів в економічному класі і 21 в преміум - класі.

Новости