Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найбільша авіакомпанія світу запустила розпродаж квитків для України

  1. У п'ятницю, 28 липня, авіакомпанія Qatar Airways офіційно зайшла на український ринок та в зв'язку...

У п'ятницю, 28 липня, авіакомпанія Qatar Airways офіційно зайшла на український ринок та в зв'язку з цим влаштовує розпродаж на перші квитки.

Авіаакомпанія Qatar Airways організувала розпродаж квитків на рейси з Києва через столицю Катару Доху до Азії, Африки та Австралії. Програму влаштували в честь майбутнього запуску рейсів в Україну. Про це повідомляється на сайті компанії.

Купити акційні квитки можна до 14 серпня на рейси, які будуть здійснюватися з 28 серпня по 30 вересня 2017 року. Лояльні тарифи діють при купівлі квитків в обидві сторони на двох в рамках одного бронювання.

Квитки за зниженими цінами можна придбати на наступні напрямки: Таїланд (Пхукет, Бангкок), Малайзія (Куала-Лумпур), Шрі-Ланка (Коломбо), Китай (Пекін), В'єтнам (Ханой), Індонезія (Джакарта), Сінгапур, Сейшельські острови (Мае-Айленд), ПАР (Йоганнесбург, Кейптаун), Австралія (Мельбурн).

[Related_posts id = "209930"]

Qatar Airways - національна авіакомпанія Катару зі штаб-квартирою в столиці країни Досі. Авіакомпанія виконує міжнародні рейси в 144 міста. Щоденні рейси з аеропорту «Бориспіль» в Доху запустяться 28 серпня. Вони будуть виконуватися на літаках Airbus A320.

Особливістю даних бортів є наявність індивідуальної системи розваги в кожному кріслі. Деякі авіалайнери А320 Qatar Airways оснащені обладнанням для виходу в інтернет під час польоту.

[Related_posts id = "216915"]

Читайте також: Шість найдовших в світі авіамаршрутів

Новости