Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найбільша авіакомпанія США American Airlines - банкрут

American Airlines збанкрутувала American Airlines збанкрутувала. Одна з найбільших авіакомпаній Сполучених Штатів вчора, 29 листопада, оголосила про своє банкрутство.

Керівники авіакомпанії поспішили запевнити своїх клієнтів про те, що це ніяк не відбитися на розкладі польотів.

American Airlines належить 600 лайнерів. 250 маршрутів обслуговуються цією компанією. The Denver Post повідомляє, що щоденний потік компанії - приблизно 240 тисяч осіб.

Однак заявляється про скорочення потоку пасажироперевезень, як одна з причин банкрутства. Крім цього називають занадто великі витрати на оплату роботи персоналу, значні боргові кредитні зобов'язання, висока вартість палива.

American Airlines витрачає на зарплати свого персоналу на півмільярда доларів щорічно більше, ніж її основні конкуренти. Керівництво протягом п'яти років вело переговори з профспілками, намагаючись домогтися скорочення витрат, але безуспішно. Як тільки переговори були остаточно провалені, перевізник заявив про банкрутство.

Раніше конкуренти American Airlines (US Airways, Delta і United Continental) використовували факт банкрутства для вирішення проблем з профспілками. Хоча був і невдалий приклад Pan American, коли власникам компанії довелося розпродати її по частинах.

ZAGRANNIK.ORG: А Ви знаєте як можна прискорити отримання закордонного паспорта ?

Новости