Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Mustgo | Авіакомпанії Польщі | Авіаквитки - Mustgo

У Польщі існує всього три   авіакомпанії,   і вони повністю задовольняють країну в різних   авіаперевезеннях У Польщі існує всього три авіакомпанії, і вони повністю задовольняють країну в різних авіаперевезеннях. Найбільша компанія LOT Polish Airlines (ЛОТ Польські Авіалінії) є національним авіаперевізником країни. Вона була створена в далекому вже 1920 році і складається в трійці найстаріших європейських авіакомпаній. Компанія складається в альянсі Star Alliance і пропонує своїм пасажирам брати участь у програмі лояльності «Miles & More». LOT Polish Airlines впроваджена система продажу онлайн - квитків.

Компанія має в своєму розпорядженні базовими аеропортами у Варшаві (Фредерік Шопен) і Кракові (Іоанн Павло Другий). Під час акцій компанія реалізує дешеві авіаквитки.

Флот польської авіакомпанії складається з півсотні літаків. Польоти через Атлантику виконуються в основному на сучасних лайнерах Боїнг 767 - 300 ER (7), для рейсів в європейські країни використовуються літаки Боїнг 737 - 500 (6) і Боїнг 737 - 400 (3). А на внутрішніх і деяких європейських маршрутах компанія експлуатує Ембраєр 145, Ембраєр 170 і Ембраєр 175. Купити квитки можна на офіційному сайті перевізника.

Національний авіаперевізник Польщі має дочірню авіакомпанію «Еurolot», яка здійснює регулярні та чартерні авіаперевезення по країні і в десять сусідніх країн. Залучення пасажирів здійснюється шляхом продажу дешевих авіаквитків і поліпшенням рівня обслуговування.

Всі свої рейси компанія здійснює на літаках АТР - 72, АТР - 42 - 500 і Де Хевілленд Канада Деш 8 - 400. Її базові аеропорти знаходяться в столиці Польщі Варшаві (Фредерік Шопен), Гданську (Лех Валенса) і Кракові (Баліце). На сайті «Еurolot» є можливість купити авіаквитки на всі рейси.

Ще одна компанія Польщі Travel Service Poland займається тільки чартерними авіаперевезеннями (внутрішніми і міжнародними). Проводяться акції, в ході яких реалізуються дешеві квитки. Вона здійснює польоти в міста Варшава, Тель - Авів, Лас - Пальмас - де - Гран - Канарія, Шарм - ель - Шейх, Хургада, Агадір, Фуертевентура, Катовіце, Ешпаргуш, Банджул, Монастір, Ерзурум, Салала, Таба. У розпорядженні компанії літаки однієї моделі Боїнг 737 - 800.

Новости