Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міжнародний туристичний оператор TEZ TOUR

Міжнародний туристичний оператор TEZ TOUR пропонує новий унікальний проект для Білорусі: покупка турів онлайн , не виходячи з будинку.

онлайн

Тепер, купуючи тури * компанії TEZ TOUR онлайн з перельотом чартерними рейсами Бєлавіа на сайті buyonline.teztour.by , Учасники «Белавіа Лідер» отримують бали! Для цього вкажіть свій особистий номер учасника в розділі «програми лояльності» до моменту придбання туру. Бали нараховуються за вказаними в таблиці напрямками з вильотами з Мінська, Бреста, Вітебська, Гродно і Могильова в наступному розмірі:

Місто прильоту Кількість нарахованих балів (за тур) ** Анталія (Туреччина) 1000 Ізмір (Туреччина) 1000 Бургас (Болгарія) 1000 Варна (Болгарія) 1000 Хургада (Єгипет) 1000 Шарм-Ель-Шейх (Єгипет) 1000 Патраї (Греція) 1000

* Придбаний тур повинен включати, як мінімум, авіапереліт і послуги розміщення;

** бали є некваліфікаційних.

По одному придбаного тура (одній заявці) бали можуть бути нараховані тільки на одну карту учасника програми. Власник картки повинен бути включений до складу осіб, яким надаються послуги в рамках придбаного туру, тобто бути туристом.

Бали зараховуються на рахунок учасника програми протягом місяця, наступного за місяцем, в якому відбувся виліт з придбаного і оплаченого туру.

У разі відмови від туру по будь-яких обставин і відсутності факту вильоту за заявкою, бали не нараховуються.

У разі якщо бали не були нараховані, учасник може звернутися в програму, надавши копію посадкового талона, не пізніше 6 місяців з моменту вильоту за першим польотним купоном авіаквитка, що входить в туристичний пакет (для турів, заброньованих після 04.12.2017).

Міжнародний туристичний оператор TEZ TOUR надійна і стабільна компанія з більш ніж 20-річною історією в туризмі. Власні представництва на курортах, мережа уповноважених агентств, чартерні програми не тільки з Мінська, а й з Бреста, Гродно, Вітебська і Могильова за найпопулярнішим напрямками. При покупці туру в Туреччину і Єгипет онлайн можлива безвідсоткова розстрочка. Кількість рейсів дозволяє формувати тури будь-якої тривалості. TEZ TOUR має заслужену репутацію однієї з найбільш високотехнологічних компаній на туристичному ринку. Компанія приділяє особливу увагу контролю якості послуг, що надаються на всіх етапах подорожі, гарантуючи комфортний відпочинок відповідно до побажань туристів.

Купівля турів онлайн .

Більш детальна інформація на сайті buyonline.teztour.by .

Слідкуйте за новинами компанії TEZ TOUR в соціальних мережах Facebook , Vk і Instagram .

Новости