Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Lufthansa змінює логотип - журавель буде "ощіпанним" і придбає новий колір

  1. Авіація в сучасному світі
  2. Новини авіації сьогодні
  3. Авіа новини - це цікаво

У найближчу середу, 7 лютого ввечері, найбільша європейська авіакомпанія офіційно змінить свій логотип У найближчу середу, 7 лютого ввечері, найбільша європейська авіакомпанія офіційно змінить свій логотип.
Урочистий захід, на якому будуть присутні кореспонденти порталу aviav.ru , Пройде в найбільшому ангарі перевізника в аеропорту Франктфурта-на-Майні, там, де обслуговуються найбільші в світі авіалайнери - Airbus A 380.

Уже зараз відомо, що на новому логотипі зникне жовтий колір. Німецька авіакомпанія робить ставку на поєднання білого і гранатового. Характерний журавель на хвостовому оперенні літаків буде трохи «ощіпанним» і набуде більш сучасну стилістику. Перша інформація про швидку появу нового логотипу була опублікована в бортових журналах перевізника, які вкладаються в кишені крісел.

Аналітики на ринку відразу почали будувати припущення, чому німецький перевізник зважився на таку велику зміну в своєму іміджі, що завжди пов'язано з великим ризиком. Частина з них передрікає маркетингову катастрофу, так як німці дуже консервативні, а Lufthansa є для них «національним надбанням». Інші вважають, що сучасний логотип дуже підходить для такої сучасної авіакомпанії, якою є Lufthansa сьогодні.

Зміна в забарвленні літаків, особливо що належать національним перевізникам, - справа вельми делікатне. Це легко вдалося зробити новозеландцам, які розфарбували авіалайнери Air New Zealand мотивами з «Володаря кілець», або розмістили на них логотипи All Black. Жителі емірату Абу-Дабі з розумінням поставилися, коли Etihad покрив золотистим кольором свої літаки. Саме це їм здалося відповідним. Але коли LOT розмістив на хвостовому оперенні червоно-білий прапор, вибухнула буря.

У випадку з Lufthansa, крок дійсно ризикований, але авіакомпанія повинна була підкреслити, що вона розвивається і змінюється. Немає в Європі іншого такого перевізника, який ріс би з такою послідовністю. Він не конкурує з бюджетними авіакомпаніями зниженням цін і включенням платних послуг на борту. Замість цього створив свого лоукостера - Eurowings.

Він перейняв частину майна Air Berlin, а ще раніше придбав і з успіхом реструктуризував швейцарську авіакомпанію Swiss, австрійську Austrian Airlines, бельгійської Brussels Airlines. Для сезонного обслуговування турецьких напрямків совісно з Turkish Airlines заснував бюджетну Sun Express отримавши половину її активів. Нещодавно німецький перевізник подав також заявку на придбання італійської Alitalia.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Авіація в сучасному світі


Авіація - масштабна тема, якою цікавляться як люди, професійно зайняті в цій сфері, так і звичайні туристи. Новини авіації цікавлять мандрівників, які збираються в поїздку, людей, що стежать за сучасними розробками в даній галузі, а також читачів широкого кола, яким не байдуже, що відбувається в сучасному світі.


Новини авіації сьогодні


У Мережі існує безліч порталів, на яких публікуються новини авіа сьогодні. Але саме на Aircargonews ви знайдете максимально докладне висвітлення подій в області приватної, вантажної авіації, розповіді про останні події. Особлива увага портал приділяє новинам цивільної авіації, які за традицією викликають підвищений інтерес. Автори статей Aircargonews одними з перших відгукуються на всі події в даній сфері, керуючись правилом, що новини бувають тільки свіжими.


Якщо вас цікавить авіація вантажна, про події в цій галузі ви також зможете прочитати на даному сайті. Огляди найвідоміших вантажних літаків, новини систем управління вантажами, цікаві відомості про перевезення в різних країнах, - інформацію про все це ви знайдете на Aircargonews.


Авіа новини - це цікаво


Читати новини авіації - це актуально, пізнавально і просто цікаво. На сайті опубліковані не тільки ділові матеріали, а й розважальні статті, які сподобаються навіть читачам, далеким від теми авіації.


Крім того, в розділі «Звіти» розміщуються статистичні дані про роботу аеропортів і авіаперевізників. Такі матеріали завжди затребувані у фахівців вузького профілю.


Всі статті написані легкою мовою, зрозумілою широкому колу читачів. Для порталу пишуть журналісти з різних країн колишнього СРСР, що робить публікуються матеріали унікальними і різноманітними.


Чи не маловажно і те, що за допомогою сервісів сайту ви можете замовити авіаквиток в будь-яку точку світу, забронювати номер в готелі або орендувати житло, замовити трансфер. Комплексні туристичні послуги і цікаве читання - то, ніж портал Aircargonews готовий радувати вас кожен день.


Читайте новини авіації сьогодні на нашому порталі та будьте в курсі всіх значних подій, що відбуваються в світі!

Новости