Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лоукостери, літаючі в Європу з Москви і Санкт-Петербурга

  1. Лоукостер «Перемога»
  2. AirBaltic
  3. Air Italy (Meridiana)
  4. Germania
  5. Pegasus Airlines
  6. Smart Wings
  7. Vueling Airlines
  8. Wizz Air

26 Апреля 2016, 21:19

Мінтранс тільки що покартав єдиного російського лоукостера в захопленості європейськими маршрутами. Мандрівники відмовляються від багажу і комфорту, але не залишають прагнення бюджетно відправитися за кордон. В огляді PROturizm бюджетні авіакомпанії, що літають з Росії в Європу.

З Москви до Європи літають: угорський WizzAir, іспанська Vueling, SmartWings з Чехії і Air Italy (бивш.Meridiana) з Італії. До бюджетним авіакомпаніям відносять і національну авіакомпанію Латвії - AirBaltic, хоча вона використовує основні європейські аеропорти, має код-шерінгову угоду з Аерофлотом і ряд інших переваг для пассажіров.M.

Прямими рейсами лоукост-авіакомпанії з'єднують столицю Росії з Італією, Іспанією, Чорногорією, Грецією, Кіпром і Туреччиною. Без пересадок доступні перельоти з Москви в Чехію, Словаччину, Угорщину, Німеччину, Латвію,

Ціноутворення у бюджетних авіакомпаній динамічне, тому вартість безбагажних тарифів іноді наздоганяє розцінки на квитки стандартних перевізників. Купувати дешеві квитки краще за 6-9 місяців до подорожі. Лоукостери часто влаштовують розпродажі і акції, вибравши авіакомпанію, підпишіться на її розсилку.

Лоукостер «Перемога»

Маршрут до Європи у авіакомпанії з Санкт-Петербурга - тільки Барселона (Жирона). Для мандрівників згадаємо і міста Азії: з Москви і Санкт-Петербурга лоукостер літає також в Тбілісі (Грузія) і Гюмрі (Вірменія).

З Москви на момент випуску статті доступні рейси «Перемоги» в наступні міста:

  • Туреччина - Анталія і Стамбул.
  • Німеччина - Баден-Баден, Берлін (Тегель), Кельн / Бонн, Мюнхен (Меммінген), Лейпциг.
  • Іспанія - Барселона (Жирона) і Барселона (Реус).
  • Франція - Бордо.
  • Чехія - Карлові Вари.
  • Словаччина - Братислава.
  • Болгарія - Варна.
  • Італія - ​​Венеція (Тревізо), Мілан (Бергамо), Піза.
  • Кіпр - Ларнака.
  • Чорногорія - Тіват.

Лоукостер дозволяє купити квиток на автобус, щоб дістатися з периферійного аеропорту до центрального місто. З Пізи - автобусом до Флоренції (центр.вокзал). З Гюмрі до Єревана, з Бергамо до Мілана. Іншими перевізниками можна дістатися з Мемінгена до Мюнхена і Цюріха, з Братислави - до Відня.

Безкоштовно в літаку дозволяється провозити ручну поклажу розмірами 36x30x27 см без обмежень по вазі. Заздалегідь на сайті перевізника можна оплатити багаж до 10 кг - 499 руб., Або до 20 кг - 1499 кг.

26 Апреля 2016, 21:19   Мінтранс тільки що покартав єдиного російського лоукостера в захопленості європейськими маршрутами

лоукостер airBaltic

AirBaltic

Національний авіаперевізник Латвії, пропонує бюджетні і звичайні тарифи. Для перельотів в Ригу використовує кілька аеропортів Москви. Базовими аеропортами, крім ризького, для нього є литовський «Вільнюс» і аеровокзал в Талліні (Естонія).

Хоча у AirBaltic є рейси з Москви, Санкт-Петербурга і Калінінграда, найвигідніші квитки в Європу - безпосередньо з прибалтійських міст.

Air Italy (Meridiana)

Італійський лоукостер з Москви літає в Мілан (Мальпенса). Серед інших напрямків: Барі, Кальярі, Катанія, Ламеція Терме, Неаполь, Ольбія, Палермо, Піза, Рим (Фьюмічіно), Турин і Верона.С пересадкою в Італії можна полетіти на Кубу і в Південну Америку. Маршрутна мережа перевізника охоплює, крім південної Європи, ще й Африку.

Germania

Літає з Санкт-Петербурга в Дрезден. Далі з Дрездена для прямих перельотів доступниБолгарія, Греція, Кіпр, Іспанія, Португалія, Франція, Ісландія, Туреччина, а також Туніс і Єгипет в Африці.

Лоукостер охоплює 13 міст Німеччини та Швейцарії. З пересадками по всій Европекроме вищевказаних країн, вам стануть доступні перельоти в Сербію, Хорватію, Фінляндію, Швецію і Великобританію.

Pegasus Airlines

Турецький авіа-дискаунтер з основним аеропортом в Стамбулі (аеропорт Сабіха Гекчен). Звідки пасажирам доступні 70 маршрутів по країнах Європи і Азії.

Рейси з Росії в Стамбул виконуються з Москви, Самари, Волгограда, Краснодара, мінвод і Грозного. Для міжнародних перельотів без оплати доступна перевезення 20 кг багажу.

Лоукостер Smart Wings

Smart Wings

Лоукостер з Чехії з'єднує Москву і Прагу. Далі можливі перельоти до Греції, Хорватії, Іспанії, Італії та ін. Безкоштовно провозить ручну поклажу і багаж (8 + 15 кг).

Vueling Airlines

Іспанська бюджетна авіакомпанія. Виконує прямі перельоти в Барселону з Москви, Санкт-Петербурга і Калінінграда. Стиковка в столиці Каталонії дозволяє дістатися до іспанських курортів. На додаток до Європи на маршрутній карті лоукостера - Туніс, Ізраїль, Марокко та ін. Vueling літає на грецькі острови і Кіпр, в Великобританію і Ірландію.

Wizz Air

Нова на ринку перевезень в Росії польсько-угорська бюджетна авіакомпанія. Безпосередньо літає з Москви в Будапешт і Дебрецен. Географія польотів охоплює не тільки Європу, але і Близький Схід. Всього у авіакомпанії Wizz Air 20 пересадочних вузлів і 420 напрямків перельотів.

Ручний багаж в безкоштовному варіанті - max 10 кг розмірами 55x40x23см. Провезення в салоні не гарантується - речі можуть забрати в багаж.

У російських квиткових пошукових системах доступні толькобюджетние авіакомпанії, що літають з Росії. решта європейські лоукостер продають квитки на власних сайтах. Для авіапасажирів всередині Європи стають доступні зручні стикування і безліч напрямків. Починайте подорожувати «за копійки»!

Автор статті: Ольга Морозова

Інші новини та статті по темам



Новости