Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки Трансаеро (Transaero Airlines) - акції, знижки. Онлайн розпродаж авіаквитків Трансаеро

  1. Історія компанії Трансаеро
  2. Бронювання квитків на рейси Трансаеро
  3. Пошук, реєстрація і покупка квитка
Повернутися в каталог

Країна: Росія Рік освіти: тисяча дев'ятсот дев'яносто один Сайт авіакомпанії: Телефон: 88002002376 Флот: Boeing 737-300 pax, Boeing 737-400 pax, Boeing 737-500, Boeing 737-700 pax, Boeing 737-800 pax, Boeing 747-300 pax, Boeing 747-400, Boeing 767-200 pax, Boeing 767-300, Boeing 777-200, Boeing 777-300 pax, Tupolev Tu-204 / Tu-214

Історія компанії Трансаеро

Розгромна замовна стаття вперше в Росії приватна авіакомпанія Трансаеро (Transaero) за кількістю перевезених пасажирів і числу наявних літаків займає друге місце в країні, поступаючись лише Аерофлоту . На сьогоднішній день компанія виконує рейси по Russia, а також в країни:

  • Північної та Південної Америки,
  • Європи,
  • Азії.

Це сотні напрямків, які обслуговуються літаками Боїнг та Аеробус різних модифікацій. Послуги Трансаеро поєднують в собі прийнятну вартість з високою безпекою.

Щоб ви склали уявлення про цю компанію, ми наводимо реальні відгуки пасажирів, які користувалися її послугами.

Бронювання квитків на рейси Трансаеро

Якщо ви довіряєте авіакомпанії Transaero Airlines і вважаєте за краще літати тільки її літаками, то наш сервіс допоможе вам оперативно підібрати влаштовує вас варіант саме з Трансаеро і забронювати на нього кращі місця. Алгоритм роботи дуже простий. Перед вами є інтерактивна карта світу (схема маршрутів) з нанесеними містами, куди здійснюють рейси літаки цієї авіакомпанії. Порядок дій наступний:

  1. Ви вибираєте на ній пункт відправлення (наприклад, Москва) і пункт призначення, клікаючи по відповідним населеним пунктам.
  2. Внизу, під картою з'явиться інформація по всіх рейсах між ними.
  3. Вибираєте найбільш влаштовує вас рейс.

Це допомагає купити найдешевші квитки Трансаеро - невисока вартість робить їх доступними для багатьох верств населення. Звичайно, це буде економ клас, але завдяки всіляким спецпредложениям компанія створила цілком комфортні умови навіть для тривалих перельотів.

Звичайно, це буде економ клас, але завдяки всіляким   спецпредложениям   компанія створила цілком комфортні умови навіть для тривалих перельотів

Наша інформація враховує розклад чартерних рейсів Трансаеро і, зрозуміло, регулярні рейси - бронювання місць в преміум класі, продаж і розпродаж квитків зі знижкою на які здійснюється на сайтах уповноважених компаній. Ще раз акцентуємо увагу - Megatrip.ru надає тільки інформацію для оптимального вибору варіанта подорожі, ділової поїздки і т.д. Всі наші послуги надаються абсолютно безкоштовно, тому зазначена нами вартість на авіаквитки компанії Transaero буде (навіть по акції) така ж, яку запропонує сама авіакомпанія.

Пошук, реєстрація і покупка квитка

Отже, ви вибрали влаштовує вас варіант, який знайшов для вас наш сайт. Що ж робити далі, щоб зареєструвати себе на авіаперельоти, які виконує авіакомпанія Трансаеро (реєстрація на рейс проводиться по квитку)? Купівля квитка без націнки виконується в онлайн касах (пам'ятаєте, що скасовуючи бронь на економ клас, не всяка авіаційна компанія відшкодує його вартість, тому перш ознайомтеся з її правилами). Форма оплати може бути найрізноманітніша:

  • від готівки в офісі компанії
  • до розрахунку через банківські карти або термінали.

Новости