Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки на літак Москва - Мінеральні Води. дешеві рейси

  1. Корисна інформація пасажиру
  2. відстань
  3. час перельоту
  4. Авіакомпанії і літаки, що здійснюють польоти у напрямку Москва - Мінеральні Води
  5. Онлайн табло - Інформація про приймаючі і відправляють аеропортах

Для пошуку авіаквитків на пряме і зворотній напрямок Мінеральні Води - Москва, виберіть потрібні дати і натисніть «ШУКАТИ КВИТКИ» в формі пошуку. Це кращий спосіб купити дешеві квитки!

Мої відповіді на питання, які найчастіше хвилюють пасажирів, при пошуку, бронюванні та купівлі авіаквитків онлайн тут - FAQ

Питання з пошуку і бронювання авіаквитків
Аля Ганна Пругова, служба підтримки пасажирів

Для пошуку авіаквитків на пряме і зворотній напрямок Мінеральні Води - Москва, виберіть потрібні дати і натисніть «ШУКАТИ КВИТКИ» в формі пошуку

Ви тут: квитки / Квитки з Москви / Москва - Мінеральні Води

Всі збори вже включені у вартість перельоту

Ви купуєте квитки безпосередньо в авіакомпанії

Ціни дешевше ніж в квиткових касах

Гарантуємо безпеку всіх ваших платежів

Корисна інформація пасажиру

різниця

Різниця в часі між Москвою і мінеральними водами 0 годин. Під час польоту переводити годинник не потрібно!

відстань

Відстань між містами Москва і Мінеральні Води приблизно 1340 кілометрів.

час перельоту

Приблизний час перельоту 2 години 15 хвилин

Авіакомпанії і літаки, що здійснюють польоти у напрямку Москва - Мінеральні Води

Залежно від сезону і пори року, прямі рейси «Москва - Мінеральні Води» обслуговують велику кількість російських авіакомпаній. Перельоти виконуються щодня, багато разів в день.

Перельоти виконуються щодня, багато разів в день

Рейси Трансаеро UN-169, UN-189 і UN-2169 вилітають з аеропорту Домодєдово. Час перельоту 2 години і 10 хвилин. На маршруті використовуються літаки сімейства Boeing 737. Детальніше про них і повітряному флоті Трансаеро, Детальніше… Рейси Трансаеро UN-169, UN-189 і UN-2169 вилітають з аеропорту Домодєдово Так само, як і Трансаеро, S7 здійснює свій рейс S7-1213 з аеропорту Домодєдово. Орієнтовний час перельоту 2 години і 15 хвилин. На маршруті використовується Boeing 737-800 . У високий сезон кількість рейсів Аерофлоту може досягати 7 в день: SU-1304, SU-4370, SU-4372, SU-4314, SU-4332, SU-4334, SU-4376. Використовується два типи літаків: Airbus A319 і Airbus A320 .Регламентірованное час в польоті 2 години і 25 хвилин. Традиційно, всі рейси відправляються з аеропорту Шереметьєво. UT-573 і UT-373 це авіарейси Ютейр. Виліт з Внуково. Літаки - Boeing 767-200 і Boeing 737-800 . Час польоту - 2 години і 25 хвилин. Рейс U6-153 Уральських авіаліній займе 2 години і 10 хвилин вашого часу. Виліт з Домодєдово. використовується Airbus A320

Онлайн табло - Інформація про приймаючі і відправляють аеропортах

Детальніше про квитки і рейсі

Місто Мінеральні Води, розташований в 130 кілометрах від Ставрополя, привертає увагу туристів, які хочуть поєднати відпочинок на мальовничому курорті з лікуванням кавказькими мінеральними водами, лікувальними грязями і кліматом Місто Мінеральні Води, розташований в 130 кілометрах від Ставрополя, привертає увагу туристів, які хочуть поєднати відпочинок на мальовничому курорті з лікуванням кавказькими мінеральними водами, лікувальними грязями і кліматом.

Переліт Москва-Мінеральні Води не представляє особливої ​​складності для пасажира. Російські авіаперевізники здійснюють багато прямих рейсів за цим напрямком, тривалість яких становить трохи більше 2 годин. Купити найдешевший квиток Москва-Мінеральні Води можна приблизно за 155 доларів; середня вартість квитка в економ-класі - 180 доларів.

Вибираючи квитки у напрямку Москва-Мінеральні Води, зверніть увагу, що виліт може проводитися з трьох столичних аеропортів. Найбільше рейсів припадає на «Шереметьєво» і «Домодєдово».

Прилітають пасажири рейсів Москва-Мінеральні Води в найбільший аеропорт Ставропольського краю «Мінеральні Води». Аеропорт знаходиться в 4 кілометрах від міста, тому дістатися від нього до пункту призначення можна як на таксі, так і на громадському транспорті.

Відповіді на питання з пошуку квитків, які часто задають пасажири, ви можете прочитати тут .

Новости