Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки на літак авіакомпанія Якутія

  1. Завантажте безкоштовний додаток пошуку авіаквитків прямо зараз!
  2. Кращі ціни в додатку. Квитки завжди під рукою!

Літаки ВАТ «Авіакомпанія« Якутія »літають по всьому райони Якутії і деякі міста Росії Літаки ВАТ «Авіакомпанія« Якутія »літають по всьому райони Якутії і деякі міста Росії. Крім того, компанія виконує регулярні міжнародні та чартерні рейси. У «Якутії» є хаб в аеропорту «Внуково», звідки регулярні рейси літають в країни Європи і Середньої Азії.

З Іркутська літаки «Якутії» здійснюють рейси до Китаю і Південної Кореї. Чартерне авіасполучення в Європу налагоджено з Москви. В авіаційному парку компанії «Боїнги», «Сухий Суперджет 100» і «Бомбардир Деш 8 Q400». Всі літаки літають регулярно і без збоїв.

Завантажте безкоштовний додаток пошуку авіаквитків прямо зараз!

Завантажте безкоштовний додаток пошуку авіаквитків прямо зараз

Кращі ціни в додатку.
Квитки завжди під рукою!

Квитки на літак авіакомпанія Якутія пропонує купувати як в своїх точках продажів, так і через інтернет. В останньому випадку цей процес простіше і швидше. Щоб вибрати рейс, треба зайти на сайт «Якутії» і вибрати рейс.

При замовленні квитка вказати дати відльоту та зворотного прильоту, кількість пасажирів і наявність дітей у віці до 2 років. Важливо пам'ятати, що квиток для дитини в цьому випадку не потрібен, але інформацію про нього обов'язково вказати при оформленні замовлення.

Після бронювання на e-mail, вказаний при замовленні, прийде віртуальний квиток, який треба роздрукувати і разом з паспортом пред'явити при реєстрації на рейс. Такий квиток повністю відповідає всім офіційним вимогам і дозволяє скористатися послугами авіакомпанії, гарантуючи повне право пасажира. Онлайн-купівля квитків на літак в наші дні стає популярнішою, оскільки вигідно всім - і перевізнику і пасажиру.

До речі, зараз прямо на офіційному сайті квитки на літак авіакомпанія Якутія продаються на всі рейси і напрямки польотів. Це рейси, які літають з усіх аеропортів, де працює «Якутія»: від Благовещенська і Владивостока до Єкатеринбурга і Москви. Крім того, це такі регіональні аеропорти як Магадан, Хабаровськ, і Чита.

Новости