Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Конкурси та розіграші авіакомпанії MAY

Авіакомпанія MAY проводить відразу чотири розіграшу з призами авіаквитками, бонусними милями, путівками та іншими "приємності". Шанс виграти є у кожного учасника розіграшів, тим більше що нічого особливого робити не доведеться. Всі подробиці про розіграші авіаквитків далі.

1. Конкурс перший

Головний приз: авіаквитки економ класу в Львів на двох для перельоту "туди-назад", оплата чотириденного проживання в готелі RadissonBlu (Буковель)

Приз за друге місце -10000 миль за бонусною програмою авіакомпанії, за третє місце - 5000 миль.

Так що якщо ви давно мріяли покататися в Буковелі, чому б не спробувати щастя.

Увага: такси та податки за авіаквитки в Львів оплачуються переможцями, а проживання в готелі тільки за умови наявності вільних місць на той період, який вибере переможець. Пакет готель + авіаквитки можна використовувати в період з 15 січня по 15 грудня 2013 р

Що потрібно зробити, щоб взяти участь в розіграші авіакомпанії:

- "Лайкнути" пост про розіграш на сторінці facebook.com/FlyUIA;

- Якщо ви ще не зареєстровані в бонусної програмі, стати учасником "Панорама клубу";

- У період з 15 жовтня до 15 грудня 2012 г. придбати авіаквитки на будь-які два рейси авіакомпанії і пролетіти їх;

- Після того, як ви, як мінімум двічі зробите переліт з MAY в зазначений період, потрібно буде зареєструватися на сторінці конкурсу в facebook, де вказати номер рейсу і бонусної картки, а також ім'я та прізвище;

- 20 листопад 2012 р буде оголошено переможця, якого визначить випадкова вибірка.

2. Конкурс другий

Розіграш авіаквитків в Лісабон - це головний приз, за ​​друге місце - 10000 миль, за третє - 5000 миль.

Для участі в розіграші необхідно з 15 жовтня по 15 грудня пролетіти два будь-яких сегмента між Києвом та Лісабоном з авіакомпанією MAY, або на рейсах компанії TAP Portugal, на яких надаються місця для пасажирів MAY. Після перельоту також на сторінці компанії в мережі facebook потрібно буде заповнити реєстраційну форму, де вказати номер рейсу, номер бонусної картки учасника "Панорама клуб", ім'я, прізвище і чекати оголошення результатів розіграшу. 21 грудня буде оголошено переможця.

Такси, податки і збори на виграні авіаквитки в Лісабон оплачуються переможцем розіграшу.

3. Конкурс третій

Головний приз - подорож до Києва. А це: два авіаквитки в економ класі на переліт туди назад, оплата чотириденного проживання в двомісному номері готелю "Воздвиженський".

За друге місце - 10000 миль на бонусну карту, за третє - 5000 миль.

Подорож можна використовувати в період з 1 грудня по 30 листопада. Готель надається за умови наявності вільних місць на обраний період, такси та збори на авіаквитки оплачує переможець.

Для участі необхідно "лайкнути" пост про розіграш на офіційній сторінці компанії MAY в мережі facebook. Стати учасником "Панорами Клубу", якщо ви таким ще не є. З 15 вересня по 15 листопада 2012 р здійснити максимальну кількість перельотів на рейсах авіакомпанії MAY і на спільні рейси з партнерами. Відразу після першого перельоту заповнити реєстраційну форму на сторінці facebook, де вказати номер бонусної картки і номер рейсу, ім'я та прізвище. 22 листопада оголошено переможця розіграшу.

4. Конкурс четвертий

Фотоконкурс "20 РОКІВ З МАУ", відповідно і призів відразу 20.

Головний приз - авіаквитки економ класу в обидва боки на будь-який рейс авіакомпанії. За місця з 2-го по 5-е - знижка 80% на авіаквиток економ класу для перельоту "туди-назад". За місця з 6-го по 10-е знижка на авіаквитки в обидва боки 50%, для перельоту в економ класі. Що зайняли місця з 11-го по 15-е отримувати по 5000 бонусних миль, за місця з 16-го по 20-е - 3000 миль.

Сертифікати на авіаквитки можна використовувати до 30 квітня 2013 р З 25 грудня по 10 січня перельоти за виграними авіаквитків неможливі. Такси і збори оплачуються переможцем.

Для того, щоб взяти участь у фотоконкурсі авіакомпанії MAY, потрібно надіслати на [email protected] не більш двох фотографій. Фото повинні бути зроблені в період з 25 листопада 1992 по жовтень 2012 г. Тема фотографій - літаки авіакомпанії MAY, пасажири на борту літаків компанії, вид з ілюмінатора і т.д.

Фотоконкурс від авіакомпанії MAY

Фотоконкурс від авіакомпанії MAY

Крім фото на ящик потрібно також надіслати своє ім'я, прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти та короткий опис фото із зазначенням приблизної дати перельоту і напрямки.

Ті фотографії, які обере журі конкурсу будуть викладені на офіційній сторінці в мережі facebook. Переможці будуть визначені шляхом голосування, яке пройде з 16 по 30 жовтня. 1 листопада оголошені 20 переможців конкурсу.

Нагадаю також, що авіакомпанія MAY запускає прямий переліт Київ Бангкок , Який також виконує авіакомпанія Wind Rose.

Новости