Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Китайські Південні авіалінії - авіаквитки - China Southern Airlines.

  1. China Southern Airlines - Китайські Південні авіалінії Китайська авіакомпанія, найбільший перевізник...
  2. Основні напрямки China Southern Airlines
  3. Акції по авіаквитках від компанії «Китайські Південні авіалінії»
  4. Промо-ролик авіакомпанії China Southern Airlines

China Southern Airlines - Китайські Південні авіалінії

Китайська авіакомпанія, найбільший перевізник Азії.
Основний хаб China Southern Airlines на мапі

Штаб-квартира: Гуанчжоу, КНР Основний хаб: Міжнародний аеропорт Байюнь; ІАТА: TPE - ІКАО: RCTP Колл-центр: + 86-4008695539-1-4 Офіційний сайт: csair.com Класи обслуговування: Економ Бізнес Норми провезення ручної поклажі: 1 х 5 кг 2 х 5 кг Норми провозу багажу: 1 х 23 кг 2 х 32 кг Харчування на борту: Меню на борту Меню на борту Бонусна програма: «Sky Pearl» Послуга онлайн- реєстрації: Онлайн-реєстрація

Історія авіакомпанії China Southern Airlines

Компанія була заснована в 1989 році. У 1996 році вона відкрила далекомагістральні міжконтинентальні маршрути. Перший переліт відбувся за маршрутом Гуанчжоу - Пекін - Амстердам.

У 2000 році «Південні китайські авіалінії» почали перельоти в Амстердам, Лос-Анджелес, Мельбурн, Сідней. З тих пір перевізник активно розвивався і нарощував маршрутну мережу дуже швидкими темпами.

У тому ж році компанія поглинула перевізника Zhongyuan Airlines, а в 2003 році - «Північні китайські авіалінії» з її структурними підрозділами.

У 2007 році «Китайські Південні авіалінії» приєдналися до альянсу SkyTeam.

У 2011 році перевізник отримав почесні «4 зірки» від консалтингової компанії SKYTRAX, а через три роки - звання Stars of China Award 2014 від американського журналу Global Finance.

Кількість працівників «Китайських Південних авіаліній» в 2013 році перевищило 80 тисяч чоловік.

У 2015 році перевізник отримав премію «Золотий Пегас» на спеціалізованій транспортної виставці, увійшовши в топ-100 кращих китайських торгових марок.

Основні напрямки China Southern Airlines

Сьогодні компанія обслуговує більше тисячі авіанаправленій в 177-ти країнах і регіонах світу.

Повітряні судна перевізника літають до європейських столиць - Париж, Лондон, Москву. Рейсів в Україну China Southern Airlines не здійснює, представництва в нашій країні не має.

Акції по авіаквитках від компанії «Китайські Південні авіалінії»

Структура компанії «Китайські Південні авіалінії»

Перевізник має в своєму розпорядженні близько 700 літаків, пасажирських і вантажних. Більше 50% акцій компанії належать China Southern Air Holding, решта - приватним інвесторам.

Промо-ролик авіакомпанії China Southern Airlines

Сервіс та особливості авіакомпанії China Southern Airlines

Постійним клієнтам перевізник пропонує участь в бонус-програмі Sky Pearl. Скориставшись послугами China Southern та компаній-партнерів, пасажири можуть заробляти і витрачати бонус-милі.

У числі партнерів «Китайських Південних авіаліній» - авіаперевізники, готелі, банки, послуги з прокату авто, телекомунікаційні оператори.

Новости