Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Катастрофа літака Germanwings стало першим серед лоукостерів в Європі

16:21 24 березня 2015 світ

+1763

+1763

REUTERS

До цього моменту найбільш серйозними інцидентами, які траплялися з літаками Germanwings, було тріснуте лобове скло, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на сайт aeroinside.com.

Згідно з інформацією, такі випадки траплялися тричі від 2012 року.

Під час одного з інцидентів, літак авіакомпанії Airbus А319-100, який в листопаді 2012 року здійснював рейс з Ганновера (Німеччина) в Москву, був змушений здійснити аварійну посадку у Варшаві. Ніхто з 76 пасажирів літака не постраждав.

Серед інших інцидентів за участю авіалайнерів Germanwings називаються задимлення кабіни пілота, несправність електричної системи, удари блискавки і зіткнення з птахами.

Читайте також Стали відомі подробиці авіакатастрофи в французьких Альпах

Серед інших випадків за участю лоукостерів можна назвати інцидент з літаком авіаліній Ryanair, який у 2008 році здійснював рейс з Франкфурта в Рим і після зіткнення з птахами пошкодив обидва двигуни. В результаті аварійної посадки, два члени екіпажу і вісім пасажирів були доставлені в лікарню з незначними травмами.

У той же час в Азії сталося по крайней мере 2 авіакатастрофи лоукост-перевізників. У грудні 2014 року в Яванском морі розбився Airbus A320-216 авіакмопанії Indonesia AirAsia з 155 пасажирами і 7 членами екіпажу на борту. У листопаді 2004 року в Суракарта (Індонезія) впав літак авіаліній Lion Air. Як наслідок, загинуло 25 осіб.

Принаймні одна авіакатастрофа лоукостера відбулася також в Південній Америці. У вересні 2006 року біля міста Матупа (Бразилія) розбився Boeing 737-80 авіакомпанії Gol Transportes Aéreos. Як наслідок, загинуло 154 пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости