Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Germanwings замінить Air Berlin на напрямку Берлін - Москва

Святе місце пустим не буває. Фото: Markus Mainka

16 жовтня 2015 року, AVIADO.RU - Авіакомпанія Germanwings замінить лоукостера Air Berlin на напрямку Берлін - Москва, повідомляє прес-служба аеропорту Домодєдово.

Представник аеропорту в інтерв'ю ТАСС зазначив, що з початку осінньо-зимового періоду 2015 року очікується початок польотів з Берліна до Москви (Домодєдово) авіакомпанії Germanwings (два щоденних рейси).

За словами представника Домодєдово, в даний час прямі перельоти між Росією (Домодєдово) і Німеччиною здійснюють відразу кілька авіакомпаній-партнерів аеропорту - Lufthansa, S7 Airlines, «Уральські авіалінії». Перевізники планують виконувати польоти в Мюнхен і Франкфурт і в майбутньому сезоні зимової навігації.

Нагадаємо, друга за величиною німецька авіакомпанія Air Berlin вчора заявила, що з січня повністю припиняє польоти в Росію. У той же час в компанії сказали, що перевізник готовий повернутися в разі відновлення попиту пасажирів.

Уточнимо, з 9 листопада закривається маршрут Дюссельдорф - Москва , З 10 січня Калінінград - Берлін , Останній рейс між Берліном і Москвою буде виконаний 18 січня. Всього в російські міста авіакомпанія щотижня виконувала 32 рейси.

Календар низьких цін на авіаквитки:

Новости