Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ейр Берлін ✈ - авіаквитки, сайт, онлайн реєстрація, багаж - Air Berlin.

  1. Авіакомпанія Air Berlin - один з найпопулярніших повітряних перевізників Німеччині Авіакомпанія є...
  2. Напрямки і квитки Air Berlin
  3. Акції та програми лояльності від компанії Air Berlin
  4. Структура компанії Німецькі авіалінії
  5. Особливості сервісу авіакомпанії Ейр Берлін
  6. Промо-ролик авіакомпанії Air Berlin

Авіакомпанія Air Berlin - один з найпопулярніших повітряних перевізників Німеччині

Авіакомпанія Air Berlin - один з найпопулярніших повітряних перевізників Німеччині

Авіакомпанія є другою за величиною в Німеччині (після компанії Lufthansa) і посідає сьоме місце в Європі за кількістю пасажирів. Air Berlin спеціалізується на обслуговуванні великих європейських міст і входить до міжнародного альянсу Oneworld. Основний хаб Air Berlin на мапі

Штаб-квартира: Шарлоттенбург-Вільмерсдорф, Берлін, Німеччина Основний хаб: Берлін-Тегель Колл-центр: (+49) 30 3434 1500 Факс: (+49) 30 3434 1509 Офіційний сайт: airberlin.com Класи обслуговування Економ Бізнес Норми провезення ручної поклажі: 1 × 8 кг 1 × 10 кг Норми провозу багажу: до 23 кг 2 × 32 кг Харчування на борту: закуски, гарячі страви; напої закуски, повноцінний обід; алкогольні та безалкогольні напої Бонусна програма: TopBonus Онлайн реєстрація на рейс: Онлайн-реєстрація

Історія авіакомпанії Ейр Берлін

Історія Air Berlin почалася в далекому 1978 році. На той момент компанія була дочірнім підприємством американської організації і повинна була виконувати чартерні рейси для туристичних операторів. Перший рейс Air Berlin відбувся в 1979 році.

Після об'єднання Німеччини в 1990 році на берлінському авіаційному ринку відбулися значні зміни. Невеликий чартерний авіаперевізник почав поступово перетворюватися в велику компанію. Вже до кінця 90-х років Air Berlin мала в своєму розпорядженні 12 сучасних авіалайнерів.

До 1998 року маршрутна мережа Air Berlin значно розширилася. Крім того, на відміну від своїх конкурентів, авіакомпанія почала пропонувати пасажирам безкоштовні напої та харчування на борту, а також безкоштовне бронювання місць в літаку.

У 2008 році компанія відкрила нові далекомагістральні рейси, що в подальшому дозволило Air Berlin зайняти четверте місце за кількістю перевезених пасажирів у всій Європі.

Зараз Air Berlin є однією з провідних бюджетних авіакомпаній світу, що спеціалізується на численних курортних напрямках, а також здійснює регулярні рейси по Європі. Авіакомпанія володіє 137 сучасними літаками, її послугами користуються мільйони людей. Уже в 2014 році Air Berlin доставила до місця призначення понад 31,7 мільйонів пасажирів.

Напрямки і квитки Air Berlin

Літаки авіакомпанії виконують внутрішні, середньо- і далекомагістральні рейси, а також групові поїздки в Америку, Європу, Азію та Африку. У число найбільш популярних пунктів призначення входять: Дюссельдорф, Мюнхен, Гамбург, Відень, Мадрид, Нью-Йорк, Чикаго, Сан-Франциско, Майамі, Кюрасао і Куба.

Як і багато інших перевізники цієї ніші, Air Berlin пропонує своїм клієнтам придбати квитки переважно через інтернет. При цьому сервіс електронної реєстрації дозволяє пасажирам роздруковувати не тільки квиток, але і посадковий талон. Пасажирам надається можливість зарезервувати місце в салоні або додатковий багаж.

Реєстрація на рейс відбувається від 30 годин до 45 хвилин до вильоту.

Акції та програми лояльності від компанії Air Berlin

В авіакомпанії діє постійна програма лояльності Airberlin Topbonus, що пропонує пасажирам збирати милі, а потім використовувати їх для преміальних польотів.

Структура компанії Німецькі авіалінії

Штаб-квартира компанії знаходиться в Шарлоттенбург-Вільмерсдорф (округ Берліна, Німеччина).
Air Berlin володіє всесвітньою мережею повітряних ліній. Авіапарк компанії входить в число найбільш сучасних і екологічних авіапарків Європи. Сьогодні флот авіалайнерів компанії складається з:

  • AirbusA319
  • AirbusA320
  • AirbusA321
  • AirbusA330-200
  • Boeing737-700
  • Boeing737-800.

Особливості сервісу авіакомпанії Ейр Берлін

Вибравши в якості авіаперевізника Ейр Берлін, пасажири можуть придбати квитки економ або бізнес-класу. Під час польоту пасажирам економ-класу будуть запропоновані безкоштовні закуски і напої, гарячі страви, а також бортові розваги.

Пасажирам бізнес-класу пропонується ширший сервіс і безліч додаткових послуг. Їх чекають: великий вибір безкоштовних закусок, алкогольних і безалкогольних напоїв (включаючи ексклюзивні) і розваги.

Після приземлення літака Air Berlin запрошує своїх пасажирів у численні зони очікування. Тут вони можуть комфортно відпочити і набратися сил.

Крім того, авіакомпанія пропонує своїм клієнтам безліч додаткових послуг. Наприклад, сервіс для малюків і дорослих. Так, вартість квитків для дітей до двох років на рейси малої і середньої протяжності становить 15%, а на всі рейси далекого протяжності - 20% від діючого тарифу.

Промо-ролик авіакомпанії Air Berlin

Незважаючи на те, що дітям молодше двох років не покладається окреме місце, Air Berlin надає своїм клієнтам можливість забронювати місце для немовляти. Умовою покупки такого квитка є використання спеціального сертифікованого дитячого крісла, що забезпечує повну безпеку дитини.

На окрему увагу заслуговує програма лояльності Airberlin Topbonus для постійних клієнтів. Ставши клієнтом компанії, пасажири отримують можливість накопичувати милі (від 3000 миль), а потім використовувати їх для бронювання преміальних польотів або підвищення класу квитка.

Крім постійних бонусів партнери Air Berlin (а ​​їх понад 200) пропонують клієнтам сезонні знижки на готелі, оренду автомобілів та інше.

Новости