Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Двічі в день з Москви на Airbus А380 з авіакомпанією Emirates

Авіакомпанія Emirates рада повідомити про те, що обидва щоденні рейси з Москви в Дубай будуть виконуватися на флагманських Airbus A380 c 1 жовтня 2017.

Таким чином, і на рейсах EK134 / 133, і на EK132 / 131 з 1 жовтня будуть доступні 14 персональних кают в салоні Першого класу, 76 крісел, схильних до трансформації в ліжку, в салоні Бізнес-класу, а також 427 комфортабельних крісел в салоні Економічного класу Таким чином, і на рейсах EK134 / 133, і на EK132 / 131 з 1 жовтня будуть доступні 14 персональних кают в салоні Першого класу, 76 крісел, схильних до трансформації в ліжку, в салоні Бізнес-класу, а також 427 комфортабельних крісел в салоні Економічного класу . На борту клієнтам доступні Wi-Fi, понад 2 500 каналів розважальної системи ice Digital Widescreen, включаючи більше 60 каналів російською мовою, мобільний зв'язок, вишукані меню і винні карти.

Клієнти Першого класу і Бізнес-класу можуть відпочити в зоні Onboard Lounge, де для гостей протягом польоту сервіруються преміальні напої, коктейлі і легкі закуски Клієнти Першого класу і Бізнес-класу можуть відпочити в зоні Onboard Lounge, де для гостей протягом польоту сервіруються преміальні напої, коктейлі і легкі закуски. Унікальною перевагою Емірейтс А380 також є душ-SPA - дві просторі душові кімнати розташовані на верхній палубі літака ексклюзивно для клієнтів Першого класу.

Крім того, розшириться і вибір напрямків, які передбачають можливість насолоджуватися комфортом Емірейтс А380 протягом усього шляху. Прибувши з Москви в Дубай, клієнти можуть продовжити свою подорож на борту А380 на Маврикій, в Бангкок, Сінгапур, Куала-Лумпур, Гонконг, Йоганнесбург, Сідней, Мельбурн, Брісбен, Перт, Окленд, Крайстчерч, Пекін, Шанхай, Гуанчжоу, Сеул, Токіо, Тайбей, Мумбай, Сан-Пауло, Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Вашингтон і Торонто.

З початку польотів з Москви в Дубай в 2003 році Emirates перевезли на цьому маршруті понад 4 мільйони пасажирів З початку польотів з Москви в Дубай в 2003 році Emirates перевезли на цьому маршруті понад 4 мільйони пасажирів. Заміна типу літака на другому щоденному рейсі на Airbus А380, свідетельствуящая про прихильність Емірейтс російському ринку, дозволить нам збільшити поточну провізну ємність більш як 1 000 крісел щотижня.

Схожі статті

Новости