Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Домодєдово | Селантьєв-плюс

  1. Як проїхати з Москви до аеропорту Домодєдово Міжнародний аеропорт Домодєдово знаходиться в 45 км...
  2. На електричці або поїзді «Аероекспрес» ч / з Павелецького вокзалу
  3. таксі

Як проїхати з Москви до аеропорту Домодєдово

Як проїхати з Москви до аеропорту Домодєдово

Міжнародний аеропорт Домодєдово знаходиться в 45 км на північ від Москви по Каширському шосе (М4).
Довідкова (495) 933-66-66.

На автобусі / маршрутному таксі через ст.м. «Домодєдовському»


За Замоскворецкой (зеленої) лінії метро доїхати від ст.м. «Білоруська» без пересадок до ст.м. «Домодєдовському».
На ст.м. «Домодєдовському» вихід в сторону останнього вагона, після турнікетів в підземному переході повернути праворуч, і далі в кінці підземного переходу вихід на вулицю наліво вгору по сходах. Після виходу з підземного переходу треба повернути праворуч і через 20 метрів буде зупинка автобусів і маршрутних таксі до аеропорту «Домодєдово».
До аеропорту можна доїхати на автобусі або маршрутному таксі:
- автобус №308 ТОВ «Автороуд». Графік руху - з 6:40 до 22:30, відправлення через 10 хвилин або по заповнюваності. В дорозі 20-30 хв. Вартість проїзду 80 руб.
- маршрутне таксі №308 ТОВ «Автолайн». Графік руху - з 5:00 до 24:00, відправлення через 10-15 хв або по заповнюваності. В дорозі 20-30 хв. Вартість проїзду 100 руб. Додаткова плата за провезення багажу не стягується, якщо для його розміщення в салоні не потрібно звільняти пасажиро-місця.

На електричці або поїзді «Аероекспрес» ч / з Павелецького вокзалу


За Замоскворецкой (зеленої) лінії метро доїхати від ст.м. «Білоруська» без пересадок до ст.м. «Павелецька».
На ст.м. «Павелецька» вихід в сторону першого вагона. Після підйому на ескалаторі пройти прямо і далі через турнікети вийти на поверхню в будівлю Павелецького вокзалу.
Від Павелецького вокзалу до аеропорту «Домодєдово» можна дістатися електричкою або поїзді «Аероекспрес».
- Електричка.
Маршрут: «Москва-Павелецька» - «Аеропорт». Вартість повного квитка - 84 руб., Пільгового - 42 руб., Дитячого - 21 руб. Графік руху 12 раз в день c 4:51 до 22:44. В дорозі 1 годину 10 хв. - 1 година 20 хв.
- Поїзд «Аероекспрес».
Щоб потрапити в термінал потрібно за вказівником спуститися сходами на цокольний поверх Павелецького вокзалу. Квитки на поїзд «Аероекспрес» продаються в касах, які знаходяться зліва від входу в пасажирський термінал на цокольному поверсі. Там же на цокольному поверсі розташовані стійки реєстрації на рейси. Із залу реєстрації пасажири, після оголошення посадки, по підземному переходу проходять на посадку в Аероекспрес, який подається до спеціальній платформі, закритою для звичайних пасажирів Павелецького вокзалу.
Вартість повного квитка на «Аероекспрес» - 200 руб., Дитячого (з 5 до 7 років) - 50 руб., Для дітей до 5 років - безкоштовно. Графік руху 1-2 рази на годину щодня з 6:00 до 23:00. В дорозі 40-45 хв. Вартість провозу ручної поклажі (не більше 50 кг) - 90 руб., Живності і велосипедів - 45 руб.
Безкоштовний квиток на «Аероекспрес» надається в день вильоту для пасажирів авіакомпаній: «Авіалінії Кубані» (тільки після реєстрації), «Алроса» (тільки після реєстрації), «Волга Авіаекспресс» (тільки після реєстрації), «Дніпроавіа», «ФГУП" ГТК "Росія", "Узбекистон Хаво Йулларі», «ВАТ Авіалінії Мордовії», «Татарстан» (тільки після реєстрації, крім чартерних рейсів, Нижнєкамська і Нижнього Новгорода), «Montenegro Airlines», «Центр-Авіа» (тільки для Нижнього Новгорода ), «Донбасаеро».

таксі


Поїздка від Білоруського вокзалу до аеропорту «Домодєдово» на таксі займе близько 2 годин. Початкова вартість 3000 руб., Але можна домовиться і за 2000 руб. У ранкові години вартість проїзду до аеропорту «Домодєдово» у таксистів, які пропонують свої послуги на Білоруському вокзалі, підвищується. Якщо викликати таксі або відійти трохи від вокзалу, то можуть довезти дешевше.

on-line табло прильоту on-line табло вильоту


Новости