Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Державіаслужба: Авіакомпанія Sky Up не подавала заявку на виконання регулярних рейсів

Перший національний лоукостер Sky Up поки не подавав заявку на виконання регулярних рейсів. Про це йдеться у відповіді Державної авіаційної служби України на запит видання « Укррудпром ».

«На даний момент Авіакомпанія виконує тільки чартерні перевезення. Заявок від Авіакомпанії до Державіаслужби на виконання регулярних рейсів не надходило », -зазначає в тексті документа.


Також, у відомстві нагадали, що авіакомпанія Sky Up отримала сертифікат експлуатанта і ліцензію на перевезення пасажирів повітряним транспортом.
Державіаслужба України виконуючи доручення Мінінфраструктури від 21 серпня 2018 року №2176 / 0/18-їв щодо ТОВ «Авіакомпанія СКАЙАП» (надалі Авіакомпанія) сообшает, що Авіакомпанія отримала сертифікат експлуатанта 16 травня 2018 року і ліцензію на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, видану згідно з рішенням від 18 травня 2018 року №454, - наголошується в документі в Державіаслужбі також повідомили, що Sky Up на сьогоднішній день має права на експлуатацію повітряних ліній для виконання чартерних іжнародний перевезень з У країни і в Укарїну або в її межах, що становлять систематичну серію - не менш одного рейсу на тиждень або не менш трьох рейсів на місяць. Sky Up має права на експлуатацію повітряних ліній для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень і права на виконання повітряних перевезень в межах України.


Нагадаємо, що 26 липня 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв , Що авіакомпанія Sky Up почне здійснювати регулярні внутрішні рейси вже з серпня 2018 року.

Новости