Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дайджест новин туристичної галузі

  • В Юрмалі заробляють на ностальгії за радянським

    Санаторій «Янтарний берег», який знаходиться у віданні Управління справами президента Росії, відкрив для туристів колись закриту «Державну дачу № 2».

  • Tez Tour розкрив показники

    За підсумками минулого року виручка компанії склала близько 1,9 млрд. Доларів.

    Таким чином Tez Tour обігнав «Інтурист», що вважався лідером російського ринку з виручкою 938,5 млн. Доларів, і наблизився до найбільшим європейським операторам, пише «Комерсант».

  • В Абхазії зростає кількість відпочиваючих з Росії

    У нинішньому році Абхазія планує прийняти понад 100 тис. Тільки організованих, які прибули за путівками в санаторії та готелі, туристів, повідомив у четвер агентству заступник голови Держкомітету з питань курортів і туризму Абхазії В'ячеслав Барціц.

  • Турфірмам вирішили наказати вимірювати температуру туристів по прильоту

    Як спробу перекласти на турбізнес свої обов'язки, а також свою відповідальність розцінили в туркомпаніях заяву санітарних лікарів Свердловської області. Звучали від турфірм і різкіші коментарі, а юристи, в свою чергу, розцінили загрози лікарів в сторону туроператорів як порожні, нічим неподкреплённие слова.

  • 1 серпня на Мальдівах відкривається готель Vivanta by Taj

    Знайомий туристам Taj Coral Reef зазнав масштабні зміни, підвищив зірковість і після річної реконструкції готовий до відкриття.

  • Падіння потоку іноземних туристів в Анталії сповільнилося

    Розрив між чисельністю потоку іноземних туристів в Анталью в цьому і в минулому році почав скорочуватися, згідно з останніми статистичними даними офісу по туризму цього турецького курорту.

  • Жириновський пропонує створити в туристичний сезон єдину базу про боржників в Інтернеті

    Лідер ЛДПР Володимир Жириновський звернувся до глави Мінспорттуризму і директору ФССП з пропозицією створити єдину базу даних про боржників, з якої можна було б ознайомитися в Інтернеті.

  • & LaquoФортуна & raquo пройшла повз туристів

    Туроператори в цьому році набагато рідше пропонують туристам відпочинок за системою "Фортуна", який дозволяє заощадити до 40% вартості туру

    Багато туроператорів в цьому році оптимізували перевезення, скоротили число гарантованих номерів у готелях, так що на відміну від минулих років, відпала необхідність продавати "надлишки" місць по системі "Фортуна".

  • Послугами турфірм користується менше 25% росіян - результати опитування

    Лише чверть росіян (23%) організовує свій відпочинок за допомогою турагентств, тоді як без малого три чверті (71%) наших співгромадян стверджують, що обходяться виключно власними силами, йдеться у вівторок в прес-релізі "Ромир".

  • 10 кращих ресторанів Чехії

    Підбито підсумки конкурсу, що проводиться серед серед кращих ресторанів Чеської республіки найбільшим незалежним путівником по гастрономічним закладам «Grand Restaurant». В ході конкурсу журі оцінювало рівень кулінарної майстерності, інтер'єр, якість обслуговування. По кожній із них ресторанам ставилася оцінка за п'ятибальною системою, як в чеських школах, тобто від одиниці (найкращий) до п'ятірки (найгірший). Середня оцінка в цьому році склала 2,05 бала, що на 0,08 бала краще, ніж в минулому році. З цього можна зробити висновок, що рівень чеський ресторанів за це період трохи зріс. Всього в конкурсі брало участь 455 ресторанів по всій країні.

  • Індонезія готова розглянути спрощення візового режиму для росіян

    Йдеться про тих туристах, у яких термін дії закордонних паспортів становить менше 6 місяців з дня закінчення туру.
    В даний час індонезійська віза не видається, якщо термін дії російського закордонного паспорта закінчується менш ніж через 6 місяців після дня закінчення поїздки.

  • Росавіація посилює заходи проти авіакомпаній, що затримують регулярні і чартерні рейси

    Росавіація вводить нову систему звітності з метою впорядкування надання даних про затримки регулярних і чартерних рейсів, які виконуються російськими авіакомпаніями, а також забезпечення більш якісного та точного інформування авіаційних властей Російської Федерації.

  • З 27 липня 2009 року набувають чинності нові тарифи консульського збору Чехії

    З 27 липня 2009 року набувають чинності нові тарифи консульського збору.

    Вартість короткострокова віза для громадян Росії, України, Чорногорії, Македонії, Молдови, Сербії, Албанії, Боснії і Герцеговини складе 1610 рублів. Експрес віза для громадян Росії і України буде коштувати 3220 рублів.

  • Відкрився Kempinski Hotel Aqaba, Йорданія

    1 червня відбулося довгоочікуване відкриття готелю Kempinski Hotel Aqaba. Це перший готель Kempinski на золотистих пісках Червоного моря в Йорданії.

    У готелі - 201 чудовий номер з приголомшливими видами на море. На думку авторитетного журналу TTG: «по своїй розкоші вони помітно перевершують пропозиції довколишніх готелів. Найвибагливішим гостям готель запропонує 8 Junior Suites і 8 Executive Suites. Крім значної площі - від 72 кв. метрів, гостей чекають неперевершений рівень розкоші і комфорт ».

  • Постраждалі в ДТП в Туреччині росіяни залишаються в місцевих лікарнях

    За інформацією генконсула РФ в Антальї, в міру виписки туристів буде вирішуватися питання їх відправки на батьківщину.

    «Російська служба новин» з посиланням на генконсула Мірджалола Хусанова повідомляє, що чекають виписки ще сім росіян, які постраждали в неділю в ДТП в Антальї.

    ПАКС. Ми набираємо обертів

    Відвідування пам'яток в країні відпочинку - важлива складова подорожі. Сервіс онлайн-бронювання екскурсій по Чорногорії набирає обертів, вже більше 300 туристів забронювали собі екскурсії.

    Детальніше всі події
  • 16.05.2019 - Відбувся брифінг ісп. директора АТОР Майї Ломідзе на тему: «Туристичні підсумки травневих свят і прогнози на літо 2019» в прес-центрі інформаційного агентства «Національна Служба Новин»
  • 26.04.19 - Виконавчий директор АТОР Майя Ломідзе взяла участь в засіданні Координаційної ради з розвитку туризму в РФ в Будинку Уряду Російської Федерації
  • 11-13.04.19 - Вик. директор АТОР Майя Ломідзе взяла участь в якості експерта в Проектної сесії з розробки регіонального проекту з розвитку туризму ЯНАО в м Салехарді

Новости