Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чартери Ай Флай

Чартери Ай Флай виконуються на таких літаках

Чартери Ай Флай виконуються на таких літаках.

Авіакомпанія Ай флай (I FLY) - чартерна авіакомпанія, що виконує авіарейси по Росії і за кордон за основними курортним напрямками. Цей перевізник розпочала свою діяльність з метою виконання чартерних авіарейсів для відомого російського туроператора TEZ Tour, а в подальшому в його планах значиться здійснення регулярних рейсів до країн Європи.

Парк повітряних суден авіакомпанії складається літаків Boeing 757, а карта польотів охоплює Єгипет, Іспанія, Італія, ОАЕ, Росія, Таїланд, Туреччина. Головний офіс авіакомпанії I FLY в Москві:

  • Телефон: (495) 642-87-80 Факс: +7 (495) 642-87-80 доб. 103 Телефон чергового представника: +7 (495) 662-68-45
  • Представництво в аеропорту Внуково, Термінал D, кімната № 201

На нашому сайті Ви зможете знайти повний розклад рейсів, дізнатися вартість квитків на чартери Ай Флай, а також купити квиток за низькою ціною. Якщо у Вас виникли проблеми з самостійним придбанням чартерних квитків, просто зателефонуйте нам по телефону + 7-495-212-16-28 або зверніться до онлайн-консультанту прямо на сайті www.oneaero.ru. Ми завжди підберемо для Вас найкращий варіант перельоту, надамо інформацію про наявність місць, вартість квитків та спецпропозиції.

Наші корисні сторінки:

Новости