Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бонусні програми авіакомпаній

... Бонусні програми авіакомпаній   В даний час більшість авіакомпанії намагаються зацікавити своїх клієнтів і залучити їх користуватися послугами саме їх авіакомпанії, або послугами авіакомпанії певного альянсу

Бонусні програми авіакомпаній

В даний час більшість авіакомпанії намагаються зацікавити своїх клієнтів і залучити їх користуватися послугами саме їх авіакомпанії, або послугами авіакомпанії певного альянсу. Для цього вони розробляють різні програми лояльності для своїх клієнтів: програма милею, бонусна програма, програма преміювання клієнтів і так далі. Але все ж суть у цих програм одна.

Бонусна програма авіакомпанії - це програма, спрямована на заохочення пасажирів , Часто користуються послугами даного авіаперевізника або його партнерів. Суть її полягає в перерахуванні балів (миля) на особистий рахунок пасажира. Кількість милею безпосередньо залежить від обраного пасажиром класу ( бізнес клас або економ-клас), дальності польоту, чи користувався пасажир додатковими послугами на борту.

Милі пасажиру нараховуються не тільки за польоти, але і за використання додаткового сервісу, такого, як розміщення в готелі , прокат машини і багато іншого, в залежності від того, яка компанія є партнером даного авіаперевізника.

Багато авіаперевізники створюють цілі альянси, і такі програми можуть діяти в рамках цього альянсу. Таким чином, навіть якщо ви літаєте різними авіакомпаніями, але в межах одного альянсу, то всі накопичені милі підсумовуються.

Досить часто авіакомпанії співпрацюють і з банками. В цьому випадку, якщо ви розраховуєтесь карткою банку-партнера, то вам теж будуть нараховані милі.

Щоб стати учасником бонусної програми авіакомпанії вам доведеться заповнити заяву в офісі компанії або пройти реєстрацію на її сайті. Після оформлення ви отримаєте ідентифікаційний номер, який потрібно буде пред'являти кожен раз під час процедури оформлення та реєстрації на рейс.

Назбиравши достатню кількість милею, ви можете обміняти їх на безкоштовний переліт. Тут слід пам'ятати про те, що у кожної авіакомпанії свій ліміт на кількість накопичених милею, які потім можна буде обміняти. Тому при оформленні бонусної програми уточніть це у оператора або подивіться список на сайті компанії.

Накопичені бали також можете витратити, скориставшись послугами партнерів авіакомпанії. наприклад, забронювати готель зі знижкою, взяти в оренду автомобіль або навіть просто придбати товари, зазначені в каталогах бонусної програми авіакомпанії.

Також існує таке поняття, як елітний рівень. Отримати статус клієнта елітного рівня ви можете в разі, якщо протягом року часто здійснювали перельоти , І вам надходила достатня кількість миль на рахунок. Володарі елітного рівня наділяються додатковими пільгами і перевагами. Ви можете, наприклад, отримати доступ в лаундж-зали очікування вищого класу. Може бути підвищена безкоштовна норма багажу, що, нараховані бонуси, поміняний, наприклад, економ-клас на бізнес-клас.

Як ви бачите, бонусні програми пропонують величезний спектр послуг та бонусів. Так що не пропустіть свій шанс і скористайтеся ним.

Використання матеріалів журналу в інших виданнях дозволено тільки з індексуємим посиланням У далекі країни ... ... ... ...

Це теж цікаво:

Новости