Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бонуси для агентів від Air France і KLM: копальні бали на авіаквитки! / Статті на Profi.Travel

  1. Air France - France is in the air!
  2. KLM - для тих, хто цінує пунктуальність і комфорт

Ставши учасником спільної індивідуальної заохочувальної програми для агентів IATA Crescendo (Крещендо), турагенти можуть накопичувати бали, пропонуючи клієнтам авіаквитки Air France і KLM, і потім обмінювати їх на приємні подарунки та авіаквитки Ставши учасником спільної індивідуальної заохочувальної програми для агентів IATA Crescendo (Крещендо), турагенти можуть накопичувати бали, пропонуючи клієнтам авіаквитки Air France і KLM, і потім обмінювати їх на приємні подарунки та авіаквитки.

В даний час Air France і KLM здійснюють понад 2 200 щоденних рейсів по Європі і всьому світу, а їх флот налічує понад 540 літаків. Своїм пасажирам група авіакомпаній пропонує широку маршрутну мережу, що охоплює 320 напрямків у 114 країнах, з пересадковими пунктами в аеропортах Парижа - Шарль де Голль і Амстердам - ​​Схіпхол. А агентам - можливість заробити для себе приємні подарунки та безкоштовні авіаквитки в програмі Crescendo ( «Крещендо»).

Схема роботи в програмі гранично проста: чим більше квитків Air France і KLM ви продаєте і чим вище їхній клас бронювання, тим більше балів Crescendo ви заробляєте. Бали можна використовувати для замовлення подарункових сертифікатів або авіаквитків.

Як стати учасником програми «Крещендо»?

  1. Зареєструватися на агентській порталі Air France і KLM www.agentconnect.biz .
  2. У розділі My Space> Crescendo залишити заявку на реєстрацію в програму «Крещендо».
  3. Отримати поштою лист з ідентифікаційним номером AIN, форматами його введення в GDS і детальну пам'ятку учасника.

Також на порталі www.agentconnect.biz доступні:

  • повні умови програми «Крещендо»;
  • спеціальні акції, які дозволять накопичити більше балів;
  • актуальна інформація, що стосується послуг і розкладів;
  • новини авіакомпаній Air France і KLM;
  • PNR-сервіс: підтвердження листа очікування, коригування і відновлення бронювання, часткову зміну перельоту;
  • онлайн-сервіс для групових бронювань і багато іншого.

Air France - France is in the air!

Заснована в 1933 р, Air France, член групи Air France-KLM, - найбільша європейська авіакомпанія, яка ось уже понад 60 років успішно працює на російському ринку. Головний вузловий аеропорт Air France - паризький Руассі-Шарль де Голль.

У Росії Air France виконує щоденні рейси з Москви і Санкт-Петербурга (9 щоденних рейсів Москва - Париж спільно з авіакомпанією «Аерофлот» і 2 щоденні рейси Санкт-Петербург - Париж), створюючи унікальні можливості для стикувань на європейські і далекомагістральні напрямки. Крім того, спільно з російським перевізником, авіакомпанією «Аерофлот», пропонує рейси з ряду регіонів Росії: Єкатеринбурга, Самари, Новосибірська, Іркутська, Красноярська, Челябінська, Омська, Уфи, Сочі, Краснодара, Тюмені, Калінінграда, Пермі, Казані і Волгограда.

Авіакомпанія входить в альянс SkyTeam і пропонує своїм клієнтам програму для часто літаючих пасажирів Flying Blue , Що є лідером в Європі з більш ніж 24,5 мільйона учасників, а також програму для корпоративних клієнтів BlueBiz .

Авіакомпанія входить в альянс SkyTeam і пропонує своїм клієнтам програму для часто літаючих пасажирів   Flying Blue   , Що є лідером в Європі з більш ніж 24,5 мільйона учасників, а також програму для корпоративних клієнтів   BlueBiz

Детальну інформацію про всі продукти Air France, додаткові послуги, реєстрації на рейс, додатковому багажі зі знижкою ви знайдете на сайті www.airfrance.ru .
Команда Air France в соціальних мережах >> Детальну інформацію про всі продукти Air France, додаткові послуги, реєстрації на рейс, додатковому багажі зі знижкою ви знайдете на сайті   www

KLM - для тих, хто цінує пунктуальність і комфорт

У 2014 році авіакомпанія КЛМ - Королівські Голландські Авіалінії, член групи Air France-KLM з 2004 року, відзначила свій 95-річний ювілей. Вона була заснована в жовтні 1919 року і, таким чином, є найстарішою в світі авіакомпанією, що працює під своїм початковим назвою.

Головний вузловий аеропорт авіакомпанії KLМ - Схіпхол, аеропорт Амстердама.

Головний вузловий аеропорт авіакомпанії KLМ - Схіпхол, аеропорт Амстердама

В даний час KLM спільно з авіакомпанією Air France здійснює понад 1 500 щоденних рейсів в Європі і по всьому світу, а її флот налічує 201 літак. Своїм пасажирам група авіакомпаній пропонує широку маршрутну мережу, що охоплює 231 напрямок в 103 країнах, з пересадковими пунктами в аеропортах Амстердама - Схіпхол.

Авіакомпанія вперше почала виконувати щотижневі рейси за маршрутом Амстердам - ​​Москва більше 57 років тому (1958 р). Зараз KLM щодня пропонує своїм пасажирам 5 рейсів з Москви в Амстердам (3 з яких виконуються спільно з авіакомпанією «Аерофлот») і щоденний рейс з Санкт-Петербурга в Амстердам.

Завдяки угодам про спільні рейси з авіакомпанією «Аерофлот», КЛМ розширює географію своїх пропозицій в Росії і пропонує перельоти за наступними напрямками: Владивосток, Іркутськ, Південно-Сахалінськ, Краснодар, Архангельськ, Челябінськ, Калінінград, Сочі, Мурманськ, Нижній Новгород, Ростов, мінеральні Води, Волгоград, Красноярськ, Нижньокамськ, Перм, Єкатеринбург, Тюмень, Омськ, Новосибірськ, Барнаул, Хабаровськ.

Авіакомпанія KLM входить до альянсу SkyTeam і пропонує своїм клієнтам програму для часто літаючих пасажирів Flying Blue , Що є лідером в Європі з більш ніж 24,5 мільйона учасників, а також програму для корпоративних клієнтів BlueBiz .

Детальну інформацію про всі продукти KLM, додаткові послуги, реєстрації на рейс, додатковому багажі зі знижкою ви знайдете на сайті www.klm.ru .
Команда KLM в соціальних мережах >> Детальну інформацію про всі продукти KLM, додаткові послуги, реєстрації на рейс, додатковому багажі зі знижкою ви знайдете на сайті   www

Авіакомпанії мають представництва по всьому світу, в тому числі в Росії та країнах СНД: Україні, Вірменії, Казахстані, а також здійснюють продаж авіаквитків в інших країнах Співдружності (Білорусії, Грузії та Азербайджані).

Найбільш повну і актуальну інформацію про умови програми «Крещендо» уточнюйте на порталі www.agentconnect.biz .

З усіх питань звертайтеся на [email protected] .

fr

www.airfrance.ru
www.klm.ru

Як стати учасником програми «Крещендо»?

Новости