Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Азербайджанські авіалінії ✈ - авіаквитки, онлайн реєстрація

  1. Авіакомпанія Azerbaijan Airlines (AZAL) - Азербайджанські авіалінії (АЗАЛ) Azerbaijan Airlines (AZAL)...
  2. Основні напрямки Azerbaijan Airlines
  3. Акції по авіаквитках від компанії Azerbaijan Airlines
  4. Промо-ролик авіакомпанії Азербайджанські авіалінії

Авіакомпанія Azerbaijan Airlines (AZAL) - Азербайджанські авіалінії (АЗАЛ)

Azerbaijan Airlines (AZAL) - найбільша азербайджанська авіакомпанія.

Основний хаб Azerbaijan Airlines на мапі

Штаб-квартира: Баку, Азербайджан Основний хаб: Бакинський міжнародний аеропорт Гейдара Алієва; ІКАО: UBBB, ІАТА: GYD Колл-центр: +994 (12) 598-88-80 Колл-центр (Україна): (+38 044) 246-42-36 Факс: +994 (12) 437-40-87 Офіційний сайт: azal.az Класи обслуговування Економ Бізнес Норми провезення ручної поклажі: 1 × 10 кг 2 × 10 кг Норми провозу багажу: 1 × 23 кг 2 × 23 кг Харчування на борту: з Баку: гарячий сніданок, гаряче і холодне харчування; в Баку: гаряче і холодне харчування, сендвічі, хлібобулочні вироби з Баку: гарячий сніданок, гаряче харчування, сендвічі; в Баку: гаряче харчування, хлібобулочні вироби Бонусна програма: «AZAL Miles» Послуга онлайн-реєстрації: Онлайн-реєстрація

Історія авіакомпанії Azerbaijan Airlines (AZAL)

AZAL - національна авіакомпанія Азербайджану, найбільша в країні. Була заснована в 1992 році. Це перша авіакомпанія в державі після здобуття незалежності. головний хаб знаходиться в Бакинському Міжнародному аеропорту Гейдара Алієва. Є дочірньою компанією ЗАТ «Азербайджан Хава Йоллари».

Історія авіакомпанії вельми насичена. Спочатку основними напрямками рейсів були країни Близького Сходу, Середньої Азії і СНД, але поступово флот повітряних суден ріс, а географія польотів розширювалася. У 90-их роках державний борг і проблеми у відносинах з сусідніми країнами негативно позначалися на роботі компанії, яка фінансувалася державою. Однак на даний момент ця авіакомпанія вважається більш ніж успішною, про що свідчить повна відмова від літаків російського виробництва і покупка лайнерів Боїнг і Аеробус. В Україні дана компанія має своє представництво вже багато років.

Основні напрямки Azerbaijan Airlines

Літаки Азербайджанських авіаліній здійснюють вильоти в країни Азії, Європи. Є рейс в Північну Америку, а саме - в Нью-Йорк. На територію України здійснюються польоти в Київ і Львів. Найбільше число напрямків все ж азіатське: обл, Анкара, Пекін, Дубай. Чимало пунктів призначення і в Європі, але багато хто з них сезонні, наприклад, Барселона, Берлін і Карлові-Вари. Авіакомпанія Azerbaijan Airlines здійснює регулярні рейси в кілька міст РФ, в тому числі Москву, Перм, Казань.

У цій авіакомпанії досить велика кількість партнерів, з якими було підписано угоду про спільне коді. Це тип співпраці авіакомпаній, коли квиток на рейс має право продавати від свого імені не тільки та компанія, яка цей рейс безпосередньо реалізує, але і компанія-партнер. Такими для Azerbaijan Airlines є:

  • Міжнародні авіалінії України;
  • Air France (SkyTeam);
  • Austrian Airlines (Star Alliance);
  • Czech Airlines (SkyTeam);
  • Lufthansa (Star Alliance);
  • Qatar Airways (Oneworld);
  • S7 Airlines (Oneworld);
  • Turkish Airlines (Star Alliance);
  • ВІМ-Авіа.

Така кількість партнерів обумовлено тим, що ця авіакомпанія входить в усі три найбільші авіаційні альянси світу: SkyTeam, Star Alliance і Oneworld.

Акції по авіаквитках від компанії Azerbaijan Airlines

Структура компанії Азербайджанські авіалінії (АЗАЛ)

Флот повітряних суден AZAL невеликий - лише 29 літаків. Але всі вони сучасні і досить нові. Під флот компанії входить три марки літаків: Embraer (бразильська компанія-виробник, яка на даний момент вважається однією з найперспективніших), Boeing і Airbus. Серед кількох різних моделей Боїнгів недавно з'явився і найдосконаліший літак - Боїнг 787-8 Dreamliner. Цей літак дозволяє здійснювати дуже довгі безпересадочні перельоти, при цьому забезпечуючи пасажирів комфортними умовами.

Промо-ролик авіакомпанії Азербайджанські авіалінії

Сервіс та особливості Azerbaijan Airlines (AZAL)

АЗАЛ має класичну програму лояльності накопичення миль - «AZAL Miles». Типовий її формат, який поширений серед багатьох авіакомпаній у всьому світі, полягає в тому, що, подорожуючи саме з цим перевізником, пасажир накопичує спеціальні бонусні милі. Чим довше подорож - тим більше миль. Ці бонуси можна потім використовувати, наприклад, для підвищення класу перельоту. Така програма розрахована на постійних клієнтів.

Новости