Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки в Марокко

  1. Прямий (чартерний) рейс Москва - Агадір - Москва У сезоні 2016 року через Москви літають два прямих...
  2. авіакомпанія Air France (Москва - Касабланка - Москва через Париж)

Прямий (чартерний) рейс Москва - Агадір - Москва

У сезоні 2016 року через Москви літають два прямих чартерних рейси.
Ми пропонуємо скористатися наступним:
авіакомпанія Royal Flight, Боїнг 757, вильоти по понеділках і четвергах з Шереметьєво. Туди ранковий рейс, назад денний. Час у польоті 6 годин.
Розклад (може змінюватися - це ж чартер).
Уточнюйте деталі в нашому офісі.
Телефонуйте (495) 691-8901, 697-4177 та запитуйте! Ці авіаквитки продаються тільки в складі пакетного туру в Агадір.

Авіаквитки в Марокко можна придбати у різних авіакомпаній.
прямого рейсу Аерофлоту з Москви до Касабланки вже багато років не існує. А ми все ще його пам'ятаємо ..

Але є інші прямі рейси!

Але є інші прямі рейси

Безпосередньо в Марокко - на Royal Air Maroc

Прямий рейс Москва - Касабланка - Москва

Авіапереліт з Москви в Марокко - швидше і зручніше. З 15 березня 2011 авіакомпанія Royal Air Maroc відкрила програму прямих регулярних рейсів Касабланка - Москва - Касабланка. Поспішайте бронювати авіаквитки в Марокко! Додаткові рейси в Марокко дають велику свободу в плануванні поїздок. Компанія Royal Air Maroc літає з Касабланки до Москви і назад 3 рази в тиждень!
Крім цього, в сезоні 2016 року авіакомпанією Royal Air Maroc дуже зручно літати з Москви в Агадір: технічна посадка в Касабланці триває всього 1 годину. Так, це зайві зліт + посадка і збільшення часу в дорозі на 2 години, але натомість ви отримуєте передбачуваність і комфорт регулярного авіаперельоту. Поїздку набагато зручніше планувати, знаючи, що в останній момент рейс не перенесуть на самий незручний час. Відстань між кріслами достатня, а не як це зазвичай буває в чартері. Харчування - на порядок краще, ніж на чартерних рейсах.
Вартість авіаперельоту Москва - Агадір - Москва не відрізняється від вартості перельоту Москва - Касабланка - Москва, а іноді і нижче!
Якщо вам потрібно не в Агадір, а зовсім навіть в УжДУ (Oujda) (наприклад, ви прямуєте на середземноморський курорт Саїд), то аналогічні умови Royal Air Maroc обіцяє і для цього перельоту.
Також зручно летіти в Дахла (Dakhla) - це в Західній Сахарі, популярне місце у кайт-серферів.
Для рейсів з Росії в даний момент (весна 2016 року) Royal Air Maroc + чартери, на наш погляд, повністю задовольняють потребу в перельотах в Марокко за невисокою вартістю. Звичайно, є різні інші варіанти авіаперельоту, але вони рідко бувають істотно вдаліше. Тому нижче розповімо тільки про рейсах Air France - ця авіакомпанія завжди надавала хороші варіанти перельотів в різні міста Марокко.

авіакомпанія Air France (Москва - Касабланка - Москва через Париж)

Переліт можливий щодня. Стикування в аеропорту Париж Руассі Шарль де Голль досить зручні (від 50 хвилин до 3 годин).

Якщо шенгенська віза для Вас - не проблема, то можливий переліт Москва - Париж - Марракеш / Агадір - Париж - Москва. Для стикування в Парижі доведеться переїжджати з аеропорту Руассі Шарль де Голль в аеропорт Орлі. Також Air France продає квитки на рейси авіакомпанії KLM через Амстердам. Зміна аеропорту не знадобиться.

Увага! Уточнюйте розклад і вартість квитків, тому що вони схильні до частих змін.

Новости